joi, mai 28, 2020

Cristina Țopescu a trăit discret și a plecat discret. Dar iată că ultimele momente ale existenței corpului său pe pământ iscă controverse.

Potrivit site-ului Cancan, se pare că celebra jurnalistă și-ar fi dorit să fie înmormântată lângă tatăl său, însă familia sa susține că dorința Cristinei era de fapt, alta și acesta este motivul pentru care s-a decis: Cristina Țopescu va fi incinerată.

Citește și:

Miercuri trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu va fi depus la capela cimitirului Bellu, de unde își vor putea lua adio toți cei care au apreciat-o și iubit-o.

Din păcate, Cristina Țopescu nu va beneficia de slujbă religioasă, întrucât acestea sunt cutumele Bisericii. Cei incinerați nu beneficiază de slujbă religioasă, ”tratament” care se aplică și sinucigașilor.

”Nu se face slujbă de înmormântare pentru cei incinerați. Inclusiv pentru rațiunea că trupul, subiectul înmormântării, lipsește, fiind distrus prin cremațiune”, a fost răspunsul lui Vasile Bănescu, purtător de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române.

Citește și:

De asemenea, Bănescu a explicat și cum se procedează la suicid, pentru că, în cazul morții Cristinei Țopescu, nu a fost exclusă această pistă, chiar dacă este greu de crezut. ”Cu atât mai puțin în cazul celor care se sinucid! Nu există derogări pentru slujbe religioase în cazul unor asemenea regretabile situații”, a explicat purtătorul de cuvânt al BOR.

Mama Cristinei va veni marți seara în România din Germania, țara în care locuiește.

Citește și:

Cristina Țopescu a fost găsită moartă în vila ei din Otopeni! Și de parcă nu ar fi fost de ajuns, s-a descoperit că fosta vedetă TV își găsise sfârșitul cu mai bine de două săptămâni în urmă. Sufletul Cristinei s-a dus în Ceruri, dar trupul i se va transforma în cenușă! Așa a decis familia ei.

Cristina Țopescu suferea de depresie, în ultima perioadă, spun apropiații ei, motiv pentru care, de multe ori, se retrăgea departe de lume, cu gândurile sale, singură, în vila din Otopeni. Așa s-a întâmplat și în preajma sărbătorilor.

Cristina Țopescu s-a retras din televiziune în aprilie 2013. Iar din  noiembrie 2019, era consilier al secretarului de stat din Ministerul Sănătății.

Parteneri