miercuri, septembrie 28, 2022

A murit după ce a căzut de la etajul 6 al Spitalului de Urgență Pitești, unde era internat, la secția de Cardiologie. Se fac investigații pentru a se afla…

Tragedie fără margini la Spitalul de Urgență din Pitești! Un pacient care era internat în unitatea spitalicească a murit, după ce a căzut de la etajul 6.

Imediat după eveniment, un reprezentant al spitalului a apelat numărul de urgență 112, iar oamenii legii au sosit de îndată la fața locului, pentru mai multe investigații.

Te-ar mai interesa: Ultima modă în materie de slăbit. Fără alimente in...

Era internat la Cardiologie

Polițiștii din Argeș, chemați la fața locului, au început să facă o serie de cercetări amănunțite, pentru a vedea ce s-a întâmplat cu bărbatul de 58 de ani care a căzut de la etajul al șaselea al Spitalului de Urgență Pitești.

Din nefericire, în ciuda eforturilor pentru a-i fi salvată viață, pentru victimă nu s-a mai putut face nimic, fiindu-i declarat decesul.

De asemenea, oamenii legii din Argeș au fost sesizați printr-un apel la numărul de urgență, 112, de către un reprezentant al spitalului că, o persoană internată în unitatea spitalicească a căzut de la etajul 6.

Te-ar mai interesa: O tânără de 22 ani s-a sinucis din cauza bolii Lym...

Bărbatul, originar din Costești, era internat la secția de Cardiologie și ar fi sărit pe geam, potrivit Antena 3. De precizat este că, secția unde s-a petrecut evenimentul tragic nu prevedea pază sau măsuri speciale de siguranță.

Totodată, conform primelor detalii din acest caz, pacientul nu era cunoscut cu probleme de natură psihică.

n cauză, oamenii legii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a petrecut întregul eveniment. În același timp, a fost întocmit și un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, notează WOWbiz.ro.

Te-ar mai interesa: Un supliment banal poate duce la infarct. Se depun...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private