miercuri, septembrie 28, 2022

Tragic: Au căzut într-un canal de colectare a dejecțiilor. Din păcate, nu au mai putut fi salvați, deși au fost chemate echipajele de salvare…

Trei bărbați au căzut într-un canal de colectare a dejecțiilor, situat între Slobozia și Amara. Doi dintre aceștia au murit.

Pentru salvarea celor trei bărbați la locul evenimentului s-au deplasat de urgență patru echipaje de salvatori din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o autoscară și o autospecială de primă intervenție și comandă.

Te-ar mai interesa: Ultima modă în materie de slăbit. Fără alimente in...

În sprijinul acestora au acționat două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță.

Unul dintre cei trei bărbați, în vârstă de aproximativ 34 de ani, a fost găsit conștient și cooperant. Acesta a fost monitorizat la fața locului, ulterior fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slobozia pentru investigații suplimentare.

Din nefericire, pentru ceilalți doi bărbați, în vârstă de 38, respectiv 53 de ani, nu s-a mai putut face nimic. Aceștia au fost predați echipajelor medicale aflate la locul intervenției.

Cazul a rămas în cercetarea organelor abilitate, notează stirileprotv.ro.

Te-ar mai interesa: Trigliceride crescute: semne de avertizare care ap...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private