luni, august 2, 2021

Florin Condurățeanu, cunoscut jurnalist și om de televiziune în România, s-a stins din viață. Anunțul a fost făcut în direct, dezvăluind și primele informații despre cauza morții.

Din principalele surse,

se pare că jurnalistul a decedat în urma unui stop cardio-respirator. Anunțul a fost făcut în direct de Mihai Gâdea, producător de televiziune, în direct la Antena 3, în timpul emisiunii Sinteza Zilei.

„Noi am aflat în jurul orei 8 şi ceva. Îmi e foarte greu să vorbesc în seara asta. Îmi este foarte greu să vă anunț ceea ce urmează. Colegul și prietenul nostru, unul dintre cei mai minunați oameni pe care i-am cunoscut vreodată, Florin Condurățeanu, a încetat din viață”, a spus Mihai Gâdea, oferind primele detalii, potrivit Capital.

Florin Condurățeanu a suferit un stop cardio-respirator

Jurnalistul Florin Condurățeanu a încetat din viață, luni, în urma unui stop cardio-respirator.

Surse oficiale dezvăluie că jurnalistul de la Antena Stars a fost găsit inconștient într-un birou de pe Bulevardul Ficusului.

Condurățeanu s-a stins din viață la vârsta de 71 de ani.

„Nu am întâlnit pe nimeni ca Florin Codurăţeanu. În urmă cu puţin timp am aflat că scumpul nostru coleg şi prieten a intrat în stop cardio-respirator şi cu toţii am sperat ca Florin Condurăţeanu, aşa cum a învins întotdeauna, în profesie, în viaţă, să învingă şi în această seară. Dar bătălia aceasta, iată, nu a

câştigat-o”, a adăugat Mihai Gâdea, luni seara, în exclusivitate la Sinteza Zilei.

Ultimele stiri

Parteneri