sâmbătă, septembrie 24, 2022

Florin Condurățeanu, cunoscut jurnalist și om de televiziune în România, s-a stins din viață. Anunțul a fost făcut în direct, dezvăluind și primele informații despre cauza morții.

Din principalele surse, se pare că jurnalistul a decedat în urma unui stop cardio-respirator. Anunțul a fost făcut în direct de Mihai Gâdea, producător de televiziune, în direct la Antena 3, în timpul emisiunii Sinteza Zilei.

Te-ar mai interesa: Ce înseamnă dacă te uiți la ceas la 17.17! Univers...

„Noi am aflat în jurul orei 8 şi ceva. Îmi e foarte greu să vorbesc în seara asta. Îmi este foarte greu să vă anunț ceea ce urmează. Colegul și prietenul nostru, unul dintre cei mai minunați oameni pe care i-am cunoscut vreodată, Florin Condurățeanu, a încetat din viață”, a spus Mihai Gâdea, oferind primele detalii, potrivit Capital.

Florin Condurățeanu a suferit un stop cardio-respirator

Jurnalistul Florin Condurățeanu a încetat din viață, luni, în urma unui stop cardio-respirator.

Surse oficiale dezvăluie că jurnalistul de la Antena Stars a fost găsit inconștient într-un birou de pe Bulevardul Ficusului.

Condurățeanu s-a stins din viață la vârsta de 71 de ani.

Te-ar mai interesa: Un medic trage semnalul de alarmă: „Este bine să f...

„Nu am întâlnit pe nimeni ca Florin Codurăţeanu. În urmă cu puţin timp am aflat că scumpul nostru coleg şi prieten a intrat în stop cardio-respirator şi cu toţii am sperat ca Florin Condurăţeanu, aşa cum a învins întotdeauna, în profesie, în viaţă, să învingă şi în această seară. Dar bătălia aceasta, iată, nu a câştigat-o”, a adăugat Mihai Gâdea, luni seara, în exclusivitate la Sinteza Zilei.

Te-ar mai interesa: Vă mai aduceți aminte de Dr. Quinn? Este fabulos c...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private