vineri, iunie 9, 2023

Rebecca Jones fusese spitalizată în 2022 și, din păcate, actrița de origine mexicană și-a pierdut viața la vârsta de 65 de ani. 

Actrița Rebecca Jones s-a stins din viață la vârsta de 65 de ani, după ce a fost spitalizată în noiembrie 2022 și a prezentat probleme de sănătate.

Într-o declarație, Danna Press, agenția ei de management, a dat vestea că actrița a decedat miercuri, 22 martie 2023. De asemenea, au dezvăluit că o festivitate de adio va avea loc în zilele următoare, însă nu au precizat dacă fanii și admiratorii actriței vor putea participa sau dacă aceasta va fi doar pentru membrii familiei.

„Rebecca a fost însoțită în permanență de cei dragi, a plecat în pace și cu o profundă recunoștință față de publicul pentru care a lucrat toată viața”, se arată în comunicat.

Care a fost cauza morții lui Rebecca Jones?

Producătoarea mexicană s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în timpul vieții sale. În 2017 a fost diagnosticată cu cancer ovarian, iar câțiva ani mai târziu a ieșit victorioasă din această boală cu ajutorul unor intervenții chirurgicale. În 2022, fostul ei soț, Alejandro Camacho, a declarat că actrița avea din nou cancer, dar că starea ei de sănătate era favorabilă.

În luna noiembrie a aceluiași an, ea a abandonat filmările la telenovela Channel 2 din cauza unei pneumonii. Ea și-a revenit favorabil și până la 22 martie s-a anunțat că a fost spitalizată din nou și, din păcate, a murit.

Cauza decesului nu a fost încă confirmată de agenția ei de presă, de familie sau de prieteni. Nu se cunoaște motivul pentru care vedeta a mers la spital la primele ore ale dimineții.

Cine a fost Rebecca Jones?

Rebecca Jones a fost o actriță și producătoare mexicană cunoscută pentru că a interpretat mai multe personaje în telenovele precum El ángel caído, Para volver a amar, Imperio de cristal, La sonrisa del diablo, Señora Acero și Pasión Prohibida. Înainte de a muri, Rebecca Jones a interpretat-o pe Lucía de Noriega în serialul Cabo. Ea era cunoscută și pentru că era soția actorului Alejandro Camacho, care până în prezent nu a făcut nicio declarație cu privire la moartea actriței.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Rebecca Jones (@la_rebeccajones)

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

V-ar mai putea interesa:

spitale private