marți, iunie 15, 2021

Kilogramele în plus au chinuit-o mulți ani. În sfârșit, a găsit soluția cea mai bună pentru silueta ei și acum arată apetisant.

I-au plăcut toată viața ținutele mulate, adoră să-și expună picioarele,

iar acum chiar o poate face liniștită.

Mariah Carey a slăbit și este de nerecunoscut. Deși ani buni a fost criticată din cauza kilogramelor în plus, acum arată ca un top model.

Artista a fost surprinsă de paparazzi de peste Ocean în timp ce ieșea dintr-un restaurant din Beverly Hills, acolo unde a luat cina cu iubitul ei, Bryan Tanaka, și arată superb! Diva este de nerecunoscut, scrie etonline.com.

După ce a fost ”abonata” publicațiilor de scandal care o criticau pentru celulita dizgrațioasă pe care o afișa cu nonșalanță, iată că Mariah a redevenit femeia atrăgătoare de odinioară.

Cântăreața

în vârstă de 47 de ani purta jeanși mulați care îi scoteau în evidență formele de invidiat! Talie de viespe, picioare de gazelă și un zâmbet larg pe față. Mariah Carey era în al nouălea cer. Și… nu-i de mirare. Cu noua siluetă și cu noul iubit are toate motivele din lume să zâmbească.

Care este secretul siluetei sale de vis? Ei bine, se pare că diva a recurs la o operație de micșorare a stomacului. Acum artista este împlinită cu adevărat: are doi copii, o carieră înfloritoare, un iubit care o sprijină necondiționat și… silueta pe care o avea la începutul carierei muzicale.

Ultimele stiri

Parteneri