Sari la conținut

Abonamentele la sala de fitness, decontate integral de angajator

antrenament de forta
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Femeile care fac antrenament de forță trăiesc mai mult

Abonamentele la sala de fitness, decontate integral de angajator. Românii vor putea merge la sală regulat, fără a scoate bani din portofel! Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea care îi încurajează pe români să facă sport.

Abonamentele la sala de fitness vor fi decontate integral și nu vor mai fi impozitate. Salariații își vor putea face abonament la sală, iar angajatorul va deconta factura. Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea care îi încurajează pe români să facă sport, cu ajutorul facilităților fiscale.

Totuși, există o condiție care trebuie respectată.

Abonamentele la sala de fitness, decontate integral de angajator

Abonamentele la sala de fitness vor fi decontate integral de angajator, dar cu o condiție. Este vorba despre un plafon care nu trebuie depășit.
Suma de 400 de euro pe an va fi alocată fiecărui angajat.

Dacă un angajat este plătit cu salariul minim brut, adică 3.000 de lei, 33% reprezintă 990 de lei. Angajatorul poate oferi facilitatea în limita a 990 de lei pe lună.

Legea 34/2023 se aplică și pentru PFA, tot în limita a 400 de euro.

Facilitatea se aplică pentru abonamentele legate de codurile CAEN:

  • 9311- Activități ale bazelor sportive
  • 9312- Activități ale cluburilor sportive
  • 9313- Activități ale centrelor de fitness

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel