Sari la conținut

Accident grav în Capitală: un mort și 22 de răniți. Prefectul Capitalei: Acolo s-ar fi produs impactul

Facebook/ IGSU

Un accident grav a avut loc vineri în Capitală. O persoană a murit, iar alte 22, printre care și copii, au ajuns la spital în urma accidentului care a avut loc, vineri, în Pasajul Unirii din București.

Accident grav în Capitală: un mort și 22 de răniți

Un autocar, în care se aflau 47 de turiști greci, a lovit limitatorul de înălțime, iar prefectul Capitalei, Toni Greblă, a apreciat, după ce a ajuns la fața locului, că acesta depășește înălțimea permisă de pasaj.

Prefectul Capitalei: Acolo s-ar fi produs impactul

„După fiecare incident am avut discuții, inclusiv cu specialiștii, cu proiectantul, totul este corespunzător. Din păcate, se mai întâmplă și astfel de lucruri. Dacă vă uitați foarte atent la autocar, vedeți că în partea de mijloc, deasupra, este o instalație, probabil suplimentară de aer condiționat.

La prima vedere, pare că depășește mult înălțimea standard a autocarului și că acolo s-ar fi produs impactul. Instalația de aer condiționat este o etapă ulterioară construirii autocarului”, a declarat Toni Greblă, potrivit RRA.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel