Sari la conținut

Această apă de detoxifiere te ajută să scapi de toxine, de surplusul de apă din organism și curăță sistemul digestiv

trucuri alimentare
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Consumul adecvat de apă este esențial pentru sănătate

Această apă este foarte ușor de făcut și are câteva beneficii uimitoare. Este ceva pe care îl poți bea la cu mesele tale sănătoase, care ar trebui să conțină în principal alimente pe bază de plante. Nu vă gândiți la această combinație de dietă și apă ca la o curățare pentru sănătate, deoarece nu este. Această apă este concepută pentru a vă ajuta să scăpați de balonare sau de surplusul de apă.

Această apă de detoxifiere este rețeta de apă de detoxifiere a lui Jillian Michaels. Se compune din apă distilată, suc proaspăt de merișor, ceai organic din rădăcină de păpădie și suc proaspăt de lămâie.

Apa distilată este benefică deoarece ajută la extragerea toxinelor din organism, ceea ce te va ajuta să slăbești. Când amestecați celelalte ingrediente cu apa distilată, acest amestec acționează ca un diuretic, care ajută la curățarea sistemului digestiv.

În timp ce bei această apă de detoxifiere, este important să nu pui toxine înapoi în organism. Consumul de alimente precum carne, alimente procesate, junk food, zaharuri adăugate și mese congelate va contracara efectele pozitive ale apei de detoxifiere.

Citeste si:

Ingrediente pentru apa de detoxifiere

Iată de ce ai nevoie pentru a-ți face apa de detoxifiere.

Ingrediente

  • 60 uncii de apă distilată
  • 1 lingura. de suc proaspăt de merișoare (nu cele îmbuteliate)
  • 1 pliculeț de ceai organic din rădăcină de păpădie
  • 2 linguri de suc proaspăt de lămâie

Pași de urmat:

  • Urmați instrucțiunile despre cum să preparați ceaiul de rădăcină de păpădie. Se lasa sa se raceasca la temperatura camerei.
  • Amestecă toate ingredientele într-un ulcior mare. Bea întregul amestec pe parcursul unei zile. Bea-l timp de 7 zile consecutiv.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.