Sari la conținut

Aceasta este DOVADA care ar putea zgudui monarhia britanică

Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

Familia regală britanică este din nou prinsă într-un scandal în care Kate Middleton și prințul William sunt protagoniști. Rețelele de socializare au preluat presupusa infidelitate a fiului regelui Charles al III-lea, pretinzând că au dovezi ale întregii presupuse relații dintre William și Rose Hanbury.

Prințul William a înșelat-o pe Kate?

În mijlocul controversei care îi cuprinde în prezent pe membrii familiei regale britanice, un nou scandal a readus în centrul atenției căsnicia prințului William și a lui Kate Middleton. Noi zvonuri și presupuse dovezi apărute pe rețelele de socializare sugerează că viitorul rege i-ar fi fost infidel soției sale cu Rose Hanbury, o prietenă apropiată a cuplului, care locuia în apropierea casei lor de la țară din Norfolk.

Aceasta este dovada care ar putea zgudui monarhia britanică

Potrivit contului X, @reinas_pop, care a realizat un thread cu toate presupusele dovezi care ar indica infidelitatea, primele zvonuri despre trădare din partea prințului William au început în martie 2019, când au apărut informații despre o presupusă ceartă între Kate și Rose, ceea ce a stârnit speculații despre relația dintre William și Hanbury.

Deși moștenitorul și echipa sa juridică au încercat să nege aceste zvonuri, invocând o încălcare a vieții sale private, scandalul a luat amploare atunci când un jurnalist Giles Coren a afirmat infidelitatea prințului William printr-o postare pe rețelele de socializare. Deși mesajul a fost șters, acest fapt, împreună cu acțiunile lui William de a stinge bârfele, nu au făcut decât să sporească speculațiile publice și să amplifice și mai mult controversele.

În plus, unii jurnaliști au sugerat că palatul regal i-a folosit pe Meghan Markle și pe prințul Harry ca pe o diversiune pentru a distrage atenția de la problemele conjugale ale lui William și Kate.

Mai mult decât atât, incidente din trecut, cum ar fi o întâlnire între prințul William și o femeie care ar putea fi Sophie Taylor, un model australian însoțit de prietena sa Rosie Peate, într-un club de noapte din Elveția în 2017, au reapărut în contextul zvonurilor de infidelitate, ceea ce a sporit incertitudinea.

Acum, în 2024, zvonurile revin la suprafață și sunt însoțite de o presupusă sarcină a lui Rose Hanbury. Aceasta pe fondul îngrijorărilor legate de sănătatea și recuperarea prințesei galeze, întrucât până în prezent nu au fost împărtășite informații sau imagini inedite cu Kate Middleton în urma operației abdominale, ceea ce a creat și mai multă incertitudine și posibile teorii ale conspirației în rândul publicului.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel