Sari la conținut

Ce s-ar întâmpla dacă Kate Middleton ar muri? Zvonurile de pe internet iau amploare

Sursă FOTO: EVZ

Kate Middleton continuă să stârnească îngrijorare, deoarece de la intervenția chirurgicală abdominală nu a mai apărut în fața camerelor de filmat, pe rețelele de socializare sau la evenimente publice, lăsând publicul în suspans în ceea ce privește adevărata sa stare de sănătate, agravată datorită controverselor generate în urma controversatelor fotografii editate cu ea și familia sa, precum și a zvonurilor și teoriilor conspirației privind o posibilă deces.

Ce efect ar avea moartea Prințesei de Wales?

Cu atâtea controverse în jurul stării de sănătate a prințesei, au apărut întrebări din partea internauților, care se întreabă cum ar fi familia regală fără Kate?

Ideea că Kate Middleton ar putea să nu mai facă parte din familia regală britanică ar avea un impact uriaș, comparabil chiar cu impactul morții lui Lady Di.  La fel ca soacra ei, Kate a fost întotdeauna renumită pentru bunătatea și dedicarea sa atât în cadrul familiei regale, cât și față de poporul britanic, motiv pentru care a devenit o figură atât de importantă pentru familia Windsor, inclusiv pentru regretata regină Elisabeta a II-a.

Spre deosebire de Meghan Markle, a cărei relație cu publicul a fost mai haotică, controversată și cu păreri împărțite, Ducesa de Cambridge a reușit să se conecteze cu publicul datorită autenticității și capacității sale înnăscute de a moderniza monarhia fără a compromite valorile sale tradiționale, de a arăta impecabil și elegant, repetând garderoba în nenumărate ocazii și angajamente, de a se implica cu empatie în cauze sociale, precum și a stilului său cald și apropiat de maternitate, care au fost recunoscute și celebrate. Deși nu caută să atragă atenția, munca ei constantă a contribuit la popularitatea ei și la consolidarea imaginii familiei regale britanice.

Care este starea de sănătate a lui Kate Middleton?

Cu toate acestea, zvonurile recente despre starea de sănătate a soției prințului William au semănat o mare incertitudine și îngrijorare în rândul publicului, din cauza lipsei de claritate a declarațiilor emise de Palatul Kensington, precum și a controverselor în care a fost implicată prințesa, scrie sursa.

Surse apropiate familiei regale sugerează că situația lui Kate ar putea fi mai gravă decât s-a raportat, în special din cauza complicațiilor apărute în urma operației. Acest climat de incertitudine a fost exacerbat și mai mult de lipsa aparițiilor publice ale lui Kate, ceea ce a determinat-o pe Camilla Parker Bowles să preia roluri care în mod normal ar fi aparținut prințesei.

Fără îndoială, absența permanentă a lui Kate Middleton ar avea un impact uriaș atât asupra poporului, cât și asupra familiei regale britanice, având în vedere rolul ei central în modernizarea și consolidarea monarhiei, iar pierderea ei ar lăsa un gol greu de umplut și ar marca un moment de cotitură în istoria familiei regale.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel