luni, octombrie 3, 2022

Carolyn Hartz, o australiancă de 69 de ani pare cu zeci de ani mai tânără și susține că totul se datorează renunțării la un singur aliment. Acum 30 de ani, femeia a primit diagnosticul de prediabet așa că a decis să nu mai consume deloc zahăr pentru a evita instalarea diabetului.

Deși recunoaşte că a mai scăpat la dulciuri în cei 30 de ani, le-a ales pe cele cu xilitol (îndulcitor).

Te-ar mai interesa: Aceste ingrediente sunt otravă pentru organism. Ev...

„Zahărul nu face decât să creeze dependenţă şi să aducă multe probleme de sănătate. Ştiu că efectele renunţării la zahăr nu sunt deloc plăcute, cel puţin în primele zile: letargie, dureri de cap sau irascibilitate. Cu toate acestea, organismul se obişnuieşte în câteva zile şi rezultatul merită cu siguranţă”, a declarat femeia pentru HuffingtonPost.

Carolyn nu ascunde faptul că a fost supusă şi câtorva operaţii estetice, dar susţine că adevăratele secrete ale aspectului său întinerit sunt alimentaţia fără zahăr şi sportul.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private