marți, ianuarie 31, 2023

Unii oameni recurg adesea la utilizarea remediilor pentru a trata stomacul, pielea și alte afecțiuni. Trebuie să fii foarte atent la aceste tipuri de alternative, deoarece pot avea efecte diferite asupra fiecărei persoane.

Mejor con Salud scoate în evidență proprietățile ghimbirului de a prepara cu ușurință o băutură care ajută la curățarea arterelor și, astfel, la eliminarea colesterolului ridicat.

Te-ar mai interesa: Ochii tăi arată așa? Poate fi primul semn al cance...

„Există multe studii care explică cât de util este ghimbirul pentru a ajuta la reducerea nivelului de colesterol din arterele noastre. Originea beneficiilor sale se găsește în nivelul ridicat de antioxidanți fenolici pe care îl conțin rădăcinile sale”, detaliază sursa.

Experții consultați de acest site atrag atenția că acest aliment poate ajuta la prevenirea deteriorarii celulare care provoacă colesterol și trigliceride crescute.

De menționat este că înainte de a consuma aceste tipuri de preparate trebuie consultat un medic.

Ingredientele necesare sunt următoarele:

  • 1 cană suc de lămâie (250 ml)
  • 1 usturoi
  • 1 lingurita de ghimbir proaspat (2 g)
  • 1 lingurita de miere (7,5 g)


Instrucțiuni

  • Curățați și zdrobiți usturoiul.
  • Puneți toate ingredientele în blender și procesați câteva secunde pentru un rezultat omogen.
  • Se serveste si se consuma dimineata pe stomacul gol.

În cazul prezentării simptomelor de tulburări de stomac din cauza băuturii, consumul acesteia trebuie oprit și consultați imediat un medic.

Te-ar mai interesa: Ceai pentru detoxifierea colonului. Este foarte bu...

Este important de reținut că organismul uman are nevoie de o anumită cantitate de colesterol pentru a funcționa corect. Cu toate acestea, atunci când aceste niveluri de grăsime din sânge sunt ridicate, ele se pot lipi de pereții arterelor, îngustându-le și chiar blocându-le, punând viața oamenilor în pericol.

Institutul Național al Inimii, Plămânilor și Sângelui din Statele Unite explică importanța de a avea niveluri ridicate de colesterol bun și nu de colesterol rău.

Te-ar mai interesa: Zincul n-ar trebui să lipsească din corp. Joacă un...

„Nivelurile crescute de LDL sau colesterolul „rău” determină acumularea plăcii (depuneri de grăsime) în vasele de sânge. Acest lucru poate duce la un atac de cord, un accident vascular cerebral sau alte probleme de sănătate.

Nivelurile ridicate de HDL sau colesterolul „bun” pot reduce riscul de probleme de sănătate. Colesterolul HDL transportă colesterolul și placa acumulată în artere către ficat, astfel încât să poată fi eliminat din organism”, explică experții.

Te-ar mai interesa: Oana Roman: Mă bătea de îmi sărea apa în cap!...

 

 

 

 

 

 

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private