Sari la conținut

Această vitamină trebuie luată toată viața. Monica Pop: Ne-a învățat un medic mai în vârstă

monica pop
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

Această vitamină trebuie luată toată viața. Monica Pop a dezvaluit secretul pe care îl știe de la un medic în vârstă pentru o imunitate de fier.

„Românii sunt oameni cu imunitate scăzută în general, pentru că au o viață destul de grea.

Știm foarte bine că nu se alimentează cum trebuie de foarte multe ori și stresul este foarte mare, așa că scăderea imunității e la ordinea zilei.

Cresterea imunitatii. Am spus de mai multe ori că la boli infecțioase ne-a învățat un medic mai în vârstă ca niciodată să nu plecăm de acasă fără ceva proteine ingerate pentru ca leucocitele să fie în circulație și să ne apere.

Accentuez asupra vitaminei D3 pe care trebuie să o ia orice om, în permanență.

Această vitamină trebuie luată toată viața. Este un foarte bun factor de ridicare a imunității”, a spus Monica Pop, la Antena 3.

Formula medicală care ne poate scăpa de pandemie

Monica Pop a revenit în atenția publicului cu un nou mesaj în care vorbește despre importanța testării.

Prin intermediul unui mesaj apărut pe pagina sa de Facebook, Monica Pop atrage atenția că testarea în masă e acum necesară și acceptată ca element foarte important pentru profilaxia bolii, recomandată de O.M S si de toți strategii din toate țările.

“DIN CEI APROAPE 9000 CÎTI SINT CU DELTA SI CITI CU OMICRON?! DE CE IAR DELTA, DUPA CE SCAZUSERĂ MULT?

CREDEAM SI SPERAM Că CEI MAI MULTI AU OMICRON! ▪︎STIRILE SINT CONTROVERSATE, POSTURILE TV SPUN DIFERIT! SCADE SI MAI MULT CREDIBILITATEA IN DECIDENTI!( DACA MAI ARE DIN CE SA SCADĂ)!

S-a înteles că sint inca putini cu omicron.? S-a spus de citeva sute.

Daca e asa, f multi din cei aproaoe 9000 de infectati au delta, nu? Vascinati sau nu! E grav daca e asa si e de neînțeles de ce a crescut numarul lor vertiginos dupa ce scazuseră f mult?

◆ Aflăm că O.M.S a dat indicatia de testare in masa, a intregii populatii, GRATUIT, ZILNIC! ! Bravooo! pt asta▪︎

Eu spun de luni intreg, aproape zilnic oriunde am fost invitată si pe fb, in ziare, peste tot unde am putut, de necesitatea stringentă si logică a testarii, cu atit de mare importanță !!▪︎stie toată lumea!

Ce mai spuneti acum cei care nu agreati ideea testarii, singura care pune diagnosticul precoce?! Este capital pt pacient sa afle repede ca e infectat, vascinat sau nu; se izolează, se trateaza acasa, mult mai usor! Si se vindecă!

Unii vă mai si opuneti! Chiar 1-2 medici specialisti uneori, nici n-au pomenit de testare in masă in iesirile lor in media!

Motivul care explică decesele puține din alte tari

Desi stiu exact de importanța si de faptul că s-ar salva f multe vieti! E motivul care explica f clar decesele putine din tarile unde se face! Toate fac! Doar noi nu am facut!

Cîtiva din cei care se eijeaza in atotstiutori in ale acestei pandemii, politicieni si nu numai, nu putini, din pacate chiar si unii medici! * nu inteleg motivul! Sau nu vreau sa-i inteleg pe colegii ce breasla care omit sa spuna de testare in masa) si unii oameni de media, total pe dinafară cu cultura medicală, SPUN CE NU AR TREBUI, DIN PACATE SI LUCRURI NEADEVĂRATE, ! In detrimentul evidenței, al realitatii demonstrate atit de stiintă cit si de tot ce s-a si se intimplă! Iar citiva, persistă FANATIC!

Ce interes pot avea,?! Unul e clar : orgoliul care îi domină, mai puternic decit ei, pt ca realitatea i-a invins! Ca au gresit si se stie si se vede! Nu recunisc niciodata că au gresit! Desi pierd mult cu asta si cred că unii îsi dau seama!

Reluînd, e f clar ca vaccinul nu e singura solutie, nu ajunge! Dupa cum bine se vede, nu are nicio legatura cu raspîndirea bolii! Trebuie neaparat si testare in masă! Si celekalte!

CIT VOR MAI CIRCULA LIBER VASCINATII NETESTATI, unii chiar fară sa stie ca sint infectati, RĂSPINDIND BOALA CLAR, dupa părerile demonstrate si afirmate, bine stiut deja ale specialistilor??!!

Monica Pop: Testarea in masă e acum necesară

Testarea in masă e acum necesară, acceptata ca element f important pt profilaxia bolii, recomandată de O.M S si de toti strategii din toate tarile, impusă si facută peste tot ! Noi…??!!

Am respectat toate directivele O.M.S, si bune si controversatate! Acum ce facem? Ministrul Sanatatii, care vrea sa “repare” aceasta imensa greseală trebuie sustinut, de toti, nu impiedicat! Pt oamenii din tara asta si pt sanatatea lor!

Repet formula : test ( T) + vascin (V) + masca (M) + izolare(I) + tratament (T) = stop pandemie! * (S.P)

Deci : ★T.V.M.I.T. = STOP PANDEMIA!”, a scris Monica Pop pe Facebook.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel