luni, noiembrie 28, 2022

Ceaiul verde a fost lăudat pentru o serie de beneficii pentru sănătate. Într-adevăr, poate ajuta persoanele care suferă de artrită reumatoidă.

Fundația pentru artrită spune că ceaiul verde este plin de polifenoli, antioxidanți despre care se crede că reduc inflamația și încetinesc distrugerea cartilajului. Se afirmă: „Studiile arată, de asemenea, că un alt antioxidant din ceaiul verde numit epigalocatechin-3-galat (EGCG) blochează producția de molecule care provoacă leziuni articulare la persoanele cu poliartrită reumatoidă.”

Te-ar mai interesa: Misterul celui mai longeviv medic din lume. A trăi...

Clinica Cleveland spune că „mâncarea este un medicament”, așa că dacă te lupți cu durerea cauzată de artrită, consumul de alimente care au proprietăți antioxidante, antiinflamatorii și analgezice, împreună cu orice medicamente sau alte tratamente recomandate de medicul tău, te pot ajuta.

Artrita se poate referi la mai mult de 100 de afecțiuni caracterizate prin dureri articulare, umflături și rigiditate.

Artrita reumatoidă este una dintre cele mai frecvente. Este o afecțiune autoimună, adică sistemul imunitar se aprinde greșit și atacă articulațiile.

O criză deosebit de gravă de artrită reumatoidă poate face dificilă îndeplinirea chiar și a sarcinilor de bază, dar există modalități dovedite de a atenua simptomele.

Te-ar mai interesa: EMA: Vaccinările din Uniunea Europeană cu dozele b...

NHS spune: „Artrita reumatoidă este o afecțiune pe termen lung care provoacă durere, umflare și rigiditate în articulații.

Afecțiunea afectează de obicei mâinile, picioarele și încheieturile. Pot exista perioade în care simptomele se agravează, cunoscute sub denumirea de erupții.

O erupție poate fi dificil de prezis, dar cu tratament este posibil să se scadă numărul de căderi și să se minimizeze sau să se prevină deteriorarea pe termen lung a articulațiilor.”

Te-ar mai interesa: Alertă sanitară! Experimentul secret cu care cerce...

Organismul de sănătate spune că unele persoane cu poliartrită reumatoidă se confruntă cu probleme și în alte părți ale corpului sau simptome mai generale, cum ar fi oboseala și pierderea în greutate.

Organismul de sănătate spune că nu există leac pentru artrita reumatoidă.

„Cu toate acestea, diagnosticul precoce și tratamentul adecvat le permit multor persoane cu această afecțiune să aibă perioade de luni sau chiar ani între erupții.

Te-ar mai interesa: De ce rămân bărbații în căsnicii nefericite: 6 mot...

Acest lucru îi poate ajuta să ducă o viață plină și să își continue angajamentele în mod obișnuit”.

Clinica Mayo spune că aproximativ 40 la sută dintre persoanele care suferă de artrită reumatoidă prezintă, de asemenea, semne și simptome care nu implică articulația.

Într-adevăr, se spune că zonele care pot fi afectate includ:

  • Piela
  • Ochii
  • Plămânii
  • inima
  • Rinichii
    Glandele salivare
  • Țesut nervos
  • Măduvă osoasă
  • Vase de sânge

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private