luni, decembrie 5, 2022

Acest ritual este sfânt pentru Demi Moore! Lăsați deoparte tutorialele pentru îngrijirea pielii de pe Tik Tok. Regina frumuseții și-a afișat chipul său perfect pe Instagram, dezvăluind unul dintre secretele sale.

Actrița din Ghost a postat pe Instagram un selfie în care apare fără machiaj și sigur nu ai cum să nu observi că este demențială.

Demi Moore, în vârstă de 59 de ani nu are un singur por sau rid vizibil pe față și nu, nu din lipsă de stres, ci cu ajutorul unui ritual simplu.

Te-ar mai interesa: Cancerul de limbă: tot ce trebuie să știi despre a...


Face ASTA în fiecare dimineață

Acest ritual este sfânt pentru Demi Moore! Selfie-ul care o înfățișează pe Demi zâmbind dulce are peste 140.000 de aprecieri. „Baie fierbinte dimineața devreme și meditație. Singurătate și cântece ale vântului 🤍”, a scris Demi în dreptul fotografiei de pe Instagram.

Deci, cum reușește Demi Moore să arate așa de bine și la 59 de ani. În primul rând, se hidratează zilnic. Într-un videoclip pentru Harper’s Bazaar, ea a spus: „Mama mea mi-a insuflat întotdeauna că orice s-ar întâmpla, trebuie să-ți speli, să cureți și să hidratezi pielea”.

Vedeta se asigură că își unge gâtul, pieptul, sânii și fața cu o cremă hidratantă de înaltă calitate în mod regulat. Și doar ca să știți, produsele ei preferate sunt: ​​Biologique Recherche Creme Dermopurifiante, Biologique Recherche La Grande Crème și Retrouve Intensive Replenishing Facial Moisturizer.

Te-ar mai interesa: Soția lui Cabral, suspectă de CANCER: Nu am mai vo...


Secretele lui Demi Moore

În același videoclip, Demi recomadă și Georgia Louise Lift + Sculpt Butterfly Stone, pe care o folosește după ce s-a hidratat și și-a aplicat serurile. Frecați piatra pe linia maxilarului, pe pomeți, pe frunte și pe gât.

„Reduceți toată tensiunea de pe față”, spune Demi. „Activează fluxul de sânge în pielea ta. Când ai peste 50 de ani și simți că pielea ta nu mai este fermă, acesta este un impuls incredibil.”

Te-ar mai interesa: Sfântul Nicolae 2022. Ce nu ai voie să faci pe 6 D...

Și, desigur, Demi Moore urmează tratamente regulate. Ea merge la Terri Lawton, un cosmetician și vindecător de energie din Los Angeles.

„Este un fel de experiență completă minte-corp”, spune Demi. „De asemenea, respect foarte mult opinia lor despre produse, pentru că știu că este foarte aliniată cu părerea mea că trebuie să fie activi, dar cu adevărat curați”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Te-ar mai interesa: Avertisment pentru o zodie. Numerolog: Vor susţine...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private