Sari la conținut

Trauma de nedescris a unei vedete: „Am fost violată la 15 ani de un bărbat care i-a plătit mamei mele 500 de dolari”

Vedeta de la Hollywood, în vârstă de 56 de ani, a făcut afirmația în timpul unui interviu sincer la televiziunea americană pentru a discuta despre memoriile sale.

Demi Moore, una dintre cele mai de succes actrițe din anii 1990 datorită unor filme precum Ghost, A Few Good Men și Indecent Proposal, a spus că a fost atacată de un bărbat mai în vârstă care i-a cunoscut mama.

Vorbind cu Diane Sawyer la Good Morning America, More a povestit că a venit acasă unde l-a găsit pe presupusul violator în apartamentul ei.

După ce a violat-o, susţine Moore, el a spus că mama ei i-a vândut-o cu 500 de dolari.

Mama lui Moore era o alcoolică care a murit în 1998. Întrebată dacă îl crede pe bărbat, ea a spus: „Cred că, în adâncul inimii mele, nu. Nu cred că a fost o tranzacție simplă”.

„Dar ea totuși – i-a dat acces și m-a pus în pericol”.

„A fost viol și o trădare devastatoare”, a scris actrița în cartea sa.

Moore și-a dedicat cartea, Inside Out, mamei sale, precum și celor trei fiice ale sale cu fostul soț Bruce Willis.

Moore a spus că mama ei a încercat să se sinucidă în timp ce actrița avea 12 ani și că intervenția ei a fost cea care i-a salvat viața.

„Îmi amintesc că am folosit degetele mele mici ale unui copil, pentru a scoate pastilele pe care mama încercase să le înghită, din gură”, a dezvăluit Moore.

Moore, care a fost căsătorită și cu actorul Ashton Kutcher timp de opt ani din 2005, a discutat despre ascensiunea ei la vârf la Hollywood.

Ea și-a găsit faima în anii 1980, cu apariții în filme precum Blame It On Rio și St Elmo’s Fire, înainte ca rolul principal din thriller-ul romantic Ghost din 1990, alături de regretatul Patrick Swayze, să-și consolideze statutul de una dintre cele mai mari vedete ale lumii.

După ce a devenit cea mai bine plătită actriță de la Hollywood, criticii i-au dat porecla „Gimme Moore” – dar pe Moore nu a fost deranjată de bătaie de cap.

„De ce nu ar trebui să fie plătite toate femeile la fel cu calitatea muncii pe care o fac? Doar tratați-mă la fel. Nici mai bine, nici mai rău”, a spus ea.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel