marți, august 9, 2022

Masca va fi obligatorie în interiorul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, începând de pe 15 iulie, iar accesul aparținătorilor pe secții va fi interzis. Decizia a fost luată din cauza creșterii numărului cazurilor Covid.

Medicul coordonator al Serviciului de Prevenire a Infecțiilor Asociate Asistenței Medicale (SPIAAM) și conducerea unității medicale au luat o serie de măsuri care vor fi respectate la nivelul spitalului. Astfel, începând de vineri, 15 iulie, în Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, purtarea măștii de protecție este obligatorie.

Te-ar mai interesa: Ce probleme se pot rezolva prin hipnoză: Poți culc...

Se interzic vizitele în spital cu anumite excepții

De asemenea, toți pacienții vor fi testați în vederea identificării coronavirusului.

„Testarea se va face utilizând teste antigen rapide în serviciile de urgențe-UPU-SMURD, Camerele de gardă- și teste RT-PCR în cadrul secțiilor”, a menționat purtătorul de cuvânt al SJU Târgu Jiu, Mihaela Țicleanu, potrivit gandul.ro. 

Tot de vineri, se interzice accesul vizitatorilor în spital.

„Excepție fac aparținătorii pacienților (covid și non-covid) aflați în stare gravă/critică și care sunt internați la Secțiile ATI/Compartiment ATI Covid. În aceste cazuri, vizitarea pacienților se face în urma unei programări/cerere scrisă aprobată de medicul curant, managerul unității medicale. Vizitatorii vor purta echipament de protecție pus la dispoziție pe fiecare secție, respectând toate măsurile sanitare care se impun”, a completat Țicleanu.

Te-ar mai interesa: Iodură de potasiu. Medicul Gabriel Diaconu, mesaj ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private