joi, ianuarie 20, 2022

Mulți dintre noi luptă zilnic pentru a scăpa de cearcănele întunecate de sub ochi.

Motivul pentru care pielea de sub ochi devine neagră este adesea un stil de viață nesănătos, lipsit de suficient somn și hidratare. Dar unii oameni se confruntă cu această problemă în ciuda faptului că dorm mult și beau suficientă apă. Pentru unii oameni, genetica nefericită se află în spatele acestei probleme. Din fericire, aproape toată lumea are deja acasă o soluție ușoară pentru petele negre din jurul ochilor!

Te-ar mai interesa: Arafat despre valul 5 pandemic: măsuri de restricț...

Singura problemă: majoritatea oamenilor nu sunt conștienți de această soluție ieftină și ușoară.

Deci, care este soluția magică pentru cearcăne?

Este umilul cartof!

Faceți acest lucru dacă suferiți de cearcăne în jurul ochilor


Sunt cartofii cu adevărat răspunsul?

Da! Este într-adevăr posibil să vindeci cearcănele cu un cartof. Secretul din spatele acestui lucru este un amestec de proprietăți utile pe care cartoful le oferă pielii tale. Cartofii sunt bogați nu numai în vitamine, ci sunt cunoscuți și pentru proprietățile lor anti-îmbătrânire și pentru că sunt în mod natural răcoroși. Acest efect de răcire este deosebit de util în reducerea umflăturilor din jurul ochilor.

Te-ar mai interesa: Atenție! Majoritatea cancerelor au acest simptom c...

Catecol – o armă secretă

Catecolul poate fi găsit într-o varietate de produse de îngrijire a pielii. Acest compus organic este cunoscut pentru efectul său de fulger, care este perfect pentru a scăpa de cearcănele. Dar nu este nevoie să cumpărați produse scumpe de îngrijire a pielii, catecolul se găsește în cartofi și tot ce trebuie să faceți este să tăiați o felie subțire și să o puneți pe ochi pentru un timp. Chiar nu ar putea fi mult mai ușor!

Te-ar mai interesa: Somnifere naturale la îndemâna oricui. Îți asigură...

Urmați acești pași pentru cele mai bune rezultate

În primul rând: ar trebui să folosiți un cartof obișnuit. Cartofii dulci sau roșii nu sunt potriviți în acest scop. Odată ce ați decis ce cartof să folosiți pentru tratamentul pielii, ar trebui să vă asigurați că este curățat corespunzător cu apă. La urma urmei, nimeni nu vrea urme de murdărie pe pielea lui!

Există diferite moduri de a aplica cartoful

La fel ca în gătit, există diferite moduri de a obține ce este mai bun din cartof. Să vedem ce opțiuni aveți pentru a scăpa de cearcăne

Te-ar mai interesa: Revoltă la Spitalul de Oncologie din Timișoara. Bo...

  • Tăiați o felie subțire și puneți-o chiar sub ochi. Dar aveți grijă, sucul de cartofi nu ar trebui să vă intre în ochi, deoarece acest lucru poate fi destul de iritant și vă va strica experiența.
  • Răzuiți câteva felii de cartofi, apoi puneți compoziția obținută într-o batistă/compresă pe care o aplicați sub ochi.  Acest lucru funcționează deosebit de bine, deoarece cartoful eliberează mai mulți dintre compușii săi benefici dacă este răzuit mai întâi.

Asigurați-vă că aplicați tratamentul cu cartofi timp de aproximativ 15 minute și repetați această procedură zilnic. Doar cu regularitate, poți obține rezultate grozave!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Stiri Calde (citeste aici)

spitale private