joi, iunie 1, 2023

Conform specialiștilor și consilierilor de cuplu din SUA, există un singur element care este fundamental într-o relație amoroasă – încrederea.

„Într-o lume foarte transparentă cu acces la tehnologie este foarte ușor să îți înșeli partenerul, de aceea în momentul în care începeți o relație faceți un pact al încrederii” spune unul dintre specialiști.

O dată înșelată încrederea, unei persoane îi vine foarte greu să mai creadă ceea ce spune partenerul, de aceea, împăcările sunt urmate de o perioadă de liniște, apoi revin alte certuri pe fondul aceleași greșeli. Sistemele de alarmă ale organismului spun că persoana de lângă tine nu este de încredere și caută mecanisme de apărare atunci când va apărea următoarea ruptură.

Te-ar mai interesa: Simptome de accident vascular cerebral. Nu ignora ...

Partenerii sunt sfătuiți să fie sinceri, chiar și cu probabilitatea ca unul dintre ei să se îndrăgostească de altcineva. Cel mai bine este ca ruptura să fie una amiabilă, decât una care să lase cicatrici.

Încrederea în partener este un lucru major, pe care foarte puține cupluri îl înțeleg sau îl interpretează ca pe o formă de control.

A.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private