luni, octombrie 26, 2020

Legumele sunt necesare pentru că au toţi nutrienţii de care avem nevoie zilnic. Medicii şi nutriţioniştii le recomandă cu încredere.

În timp ce o porţie în plus de spranghel, spanac, broccoli, varză şi castraveţi duce la o scădere în greutate în decursul a patru ani. Timp de patru ani, participanţii la studiu au slăbit câte un kilogram pe an când au mâncat porţii în plus din aceste legume.

Citește și:

Contrar, legumele care conţin amidon, precum : porumb, mazăre, cartofi, dovleac, zuchinni adaugă la cântar, 1 kilogram şi jumătate pentru fiecare porţie servită în patru ani.

O femeie de greutate medie, trebuie să mânânce 4 porţii de legume şi 3 de fructe, aşa că dacă vrei să ai o siluetă tonifiată trebuie să renunţi la alimentele bogate în amidon.

A.

Parteneri--