Sari la conținut

Actriță celebră, mamă surogat la 68 de ani: Tatăl copilului este fiul său decedat…

Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

Din cuprinsul articolului

După un proces îndelungat, marcat de multiple speculații și dezbateri, actrița spaniolă Ana Obregón a devenit mamă surogat, iar într-un interviu a dezvăluit primele detalii ale experienței sale.

Prezentatoarea spaniolă a precizat că este fiica lui Aless Lequio, fiul ei care a murit la vârsta de 27 de ani. „Îi voi spune că tatăl ei a fost un erou”, a declarat ea cu mândrie și emoție.

„Primul lucru pe care trebuie să îl știți este că această fată nu este fiica mea, ci nepoata mea. Este fiica lui Aless și când va crește îi voi spune că tatăl ei a fost un erou, pentru ca ea să știe cine este și cât de mândră trebuie să fie de el”, a explicat Ana.

„Ceea ce nu știu oamenii este că aceasta a fost ultima dorință a lui Aless: să aducă pe lume un copil. Și asta ne-a spus tatălui său și mie, din gură în gură, cu o săptămână înainte de a muri”, a adăugat ea, potrivit El Litoral.

Conștientă de marea controversă generată în Spania, Ana a respins orice dezbatere: „Această dezbatere este absurdă, pentru că această tehnică de reproducere asistată este folosită de mulți ani și este legală în multe țări din lume”.

În ceea ce privește dacă va avea sau nu probleme în a duce copilul în Spania, actrița a explicat foarte încrezătoare: „Copilul s-a născut în America și va avea pașaport american și dublă cetățenie. Din punct de vedere legal, este fiica mea și așa apare în pașaportul ei. O voi înregistra la consulatul spaniol și apoi o voi putea aduce acasă”.

Povestea

După multe păreri despre ce persoane cunoșteau intenția ascunsă a Anei, secretul care fusese atât de bine păstrat în tot acest timp a fost în sfârșit dezvăluit: „Doar Alessandro și surorile mele, Celia și Amalia, care sunt morminte. Au trecut trei ani și procesul nu a fost ușor. Medici, avocați și agenții au fost implicați pentru a se asigura că totul este corect și legal”.

După ce a recunoscut că a fost un parcurs foarte lung și complicat, prezentatoarea a spus că „sarcina nu a avut loc din prima încercare, nici pe departe; au fost de mai multe ori și de fiecare dată când nu a ieșit am fost teribil de supărată și a trebuit să o iau de la capăt. A fost o luptă, un drum lung, dar este ceea ce m-a ținut în viață. Dacă nu ar fi fost așa, nu aș fi fost aici”.

În ciuda marii dezbateri care s-a creat, Ana este foarte sigură de decizia sa, atât de sigură încât nu este dispusă să accepte nicio critică: „Dacă sunt păreri contra, nu accept și nu voi accepta niciuna. Nimic mai mult decât cea a unui tată sau a unei mame care și-a îngropat un copil. Doar ei sunt cei care își pot da cu părerea și care mă pot înțelege”.

„Acest copil a vrut să se nască. A venit cu trei săptămâni mai devreme și cântărea trei kilograme și jumătate. A vrut să vină deja, mama mea, a vrut să vină deja și, din ceruri, tatăl ei a vrut să fie aici cu mine și să schimbe lacrimile mele de tristețe și de groază cu aceste lacrimi de bucurie. Da, ziua mea de naștere este pe 18 martie, iar ea trebuia să vină pe lume pe 31, dar a venit mai devreme și a fost aproape cadoul meu de ziua mea.

Mulțumită de sexul bebelușului, Ana nu exclude să devină din nou mamă pe viitor: „Băi, și mie mi-ar fi plăcut un băiat, dar cine știe? Fiul meu a vrut să aibă cinci copii, așa că poate că într-o zi va veni și un băiat”.

În ciuda faptului că este mamă adoptivă, Ana a dat asigurări că îi va spune întotdeauna tot adevărul fetiței: „Păi, normal, îi voi spune fetiței: „Păi, uite, tatăl tău este în ceruri și ceea ce și-a dorit cel mai mult a fost să vii tu pe lume, iar mama ta este donatoare”, și asta e. Care e problema?

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ana_Obregon Oficial (@ana_obregon_oficial)

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel