marți, decembrie 6, 2022

Acum îl știe toată România, dar puțini îi cunosc trecutul. A crescut cu un tată violent, care mai apoi a murit de cancer, și a rămas și fără mamă la 26 de ani.

O voce de aur urmărită de traumele copilăriei. Mihai Traistariu este fără doar și poate o voce inegalabilă, însă ascunde o poveste de viață cutremurătoare.

Traumele copilăria

Copilăria lui Mihai a fost marcată de certurile conjugale ale părinților, bătăi și boală.

Te-ar mai interesa: Trage apa doar după ce pui colacul! Greșeala pe ca...

„Tata a fost un pic mai dur, se certa cu maică-mea, cred că îi dădea și câte o bătăiță. Ai mei s-au certat cam mult, din orice prostie, la două-trei săptămâni, era agresiv cu ea verbal și ea avea clonțul mare. În ultimii ani, avea fiecare camera lui, viața lui.

Mai mult pe plan psihic o maltrata, dar câte bătăi a îndurat, n-a plecat. O dată, mama a căzut în genunchi și i-a spus – “Să te mănânce cancerul, să îți iasă ochii!”. El de cancer a murit, iar tumoarea lui de la cap a plecat spre ochi. Așa a murit. Zicea că îi curge din nas apă minerala și să îl ducem la fereastra să vada marea. Și noi stăteam la Piatra Neamț”, a povestit artistul, acum câșiva ani, în emisiunea „Happy Hour”.

Te-ar mai interesa: Metoda prin care Irina Loghin își curăță organismu...

O copilărie marcată de o sărăcie lucie

„Eram saraci lipiti pamantului. Dar eu ma distram, ma jucam, ma simteam bine si imi placea si la scoala. Primii bani i-am castigat la colindat, era o suma destul de mare, cred ca asa, cam cat un salariu, la vremea respectiva sau chiar mai mult. Dar mama mi i-a cerut. Am suferit mult, am plans, probabil a vrut sa-i foloseasca pentru cheltuielile casei. Stiu ca mi-a luat si mie rechizite. A fost groaznic, am fost foarte suparat, cred ca aveam vreo 13 ani, eram destul de maricel ”, a povestit Mihai pentru WOWbiz.ro.

Te-ar mai interesa: Sunt cadavrele noastre viitorul sustenabilității? ...

Complexele cu care vedeta a învățat să trăiască

Mihai Trăistariu nu a excelat niciodată la capitolul frumusete. Din acest motiv, cântăreţul a fost foarte complexat si se ruga mereu ca ceilalti să nu-i vadă imperfectiunile.

Cu sinceritatea care il caracterizează, Trăistariu le-a mărturisit prietenilor de pe Facebook care erau complexele cele mai mari pe care le avea in adolescentă.

Mai mult, pentru a scăpa de ele, artistul se ruga mereu la mormântul tatălui său, rugându-l să vorbească cu Dumnezeu pentru a-i indeplini dorintele.

Te-ar mai interesa: Dana Budeanu, mesaj incendiar pentru ministrul Săn...

„Imi place cand sunt… iubit! De fapt… cui nu i-ar placea! Te simti un pic mai important, mai protejat, mai… cocolosit de atentie!

Mi-amintesc ca, prin clasa a XI-a, cand a murit taica-miu, mergeam la el la mormant si-i ceream asa: tata, te rog, vreau sa ajung … vedeta! Vreau sa ma iubeasca fetele, sa-mi treaca toate complexele, sa nu mai vada nimeni cat de mic sunt de statura si sa nu mai observe nimeni ca fata mea e plina de cosuri ! Hm … ce copil eram! Plangeam ca un tampit si-l rugam pe taica-miu sa vorbeasca cu D-zeu … sa-mi dea … fericire si… succes !„, a scris el pe reteaua de socializare.

Te-ar mai interesa: DIAGNOSTIC ȘOCANT! „Copilul meu mi-a salvat viața ...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private