Sari la conținut

Acum s-a aflat! George Burcea a povestit totul despre stopul cardio-respirator suferit de Andreea Bălan. „A fost …”

Din cuprinsul articolului

Invitat la emisiunea online „În Oglindă”, prezentată de Mihai Ghiță, George Burcea a fost nevoită să răspundă mai multor întrebări cu privire la viața sa, cu precădere din căsătoria cu Andreea Bălan.

Actorul a povestit că unul dintre cele mai dificile episoade din viața sa a fost când artista s-a aflat la un pas de moarte în timpul celei de-a doua nașteri.

Cuplul a fost căsătorit din august 2019 până în martie 2020, iar împreună au două fete, Ella Maya și Clara Maria.

„A fost un moment foarte delicat, un moment de răscruce pentru toți membrii familiei, și din partea ei, și din partea mea, și mai ales pentru noi. A fost destul de dificil să-ți vezi consoarta aproape de moarte, un copil de jumătate de oră născut, unul care te aștepta acasă și pe mama ei, care aștepta să o sunăm, să-i spunem dacă a fost bine sau nu. A fost foarte greu.”, a spus acesta.

George Burcea a mărturisit că visul lui a fost să aibă o familie, iar acest lucru l-a ajutat mereu să se pună pe picioare chiar și în momentele grele. Acesta a trebuit să mereu tare, pentru că de când au apărut fetițele lui pe lume a fost dedicat 100% lor.

„Pentru că eu nu am avut parte de o familie, am încercat cumva să mă concentrez și să-mi adun toate puterile și energia și psihicul să mi-l întăresc în așa fel încât, în momentul în care eu îmi voi forma o familie, să pot să fiu 100% lângă ea”, a continuat el.

„Am fost 100% în această relație”

Potrivit actorului, în relația cu Adreea Bălan a fost extrem de implicat. Dar în momentul în care nu a mai existat înțelegere, cei doi au ales să își la revedere, dar să pună pe primul plan fetițele.

„Lucrul ăsta nu s-a putut 100% și după aceea. Eu am fost 100% în această relație, atâta timp cât a fost. În momentul în care nu s-a mai putut, am plecat, ne-am luat la revedere. Am doi copii minunați, două fetițe sănătoase. Este important ca atât ea, cât și eu să ne vedem de interesele copiilor, dar și de interesele noastre’, a completat George Burcea.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel