marți, ianuarie 31, 2023

De curând, ADDA și-a lansat o carte cu dezvăluiri incitante despre viața ei și despre boala cu care se confruntă. Printre dezvăluiri, cântăreața îi aduce acuzații lui CRBL de abuz emoțional.

În opinia cântăreței, CRBL a demonstrat de-a lungul timpului că este lipsit de profesionalism.

Un aspect surprinzător este faptul că artista a povestit toate episoadele prin care a trecut după ce dansatorul și-a regretat faptele.

Te-ar mai interesa: Zodii care se vor căsători în 2023. Este anul lor!...

 

„M-a sunat CRBL și mi-a spus că nu este posibil să am eu două momente (n.r. – într-o emisiune). Să mă întorc acasă, căci altfel va face scandal. Așa că m-am întors plângând, dar asta nu avea să fie tot. La Fortza ZU, când mă pregăteam să intru pe scenă din nou, am dat nas în nas cu CRBL.

Mi-a spus că nu voi urca pe scenă cu el, pentru că nu am fost la toate repetițiile. Mi-a spus că mi-a lăsat vocea pe piesă și în momentul în care va intra refrenul o să apară o poză cu mine, deci nu mai era nevoie să urc.

Am simțit că îmi pică cerul în cap, îmi venea să-l bat, să urc pe scenă și să-l arunc în mulțime. Nu a spus nimic trei ani, apoi m-am trezit cu un mesaj de la el în care și-a cerut scuze pentru tot”, a scris Adda, în cartea ei.

Te-ar mai interesa: Pericolul ascuns din conservele de ton! Medic: Imp...

CRBL și Adda au colaborat pentru piesa „Petre”, lansată în 2012.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private