duminică, februarie 28, 2021

Schimbare radicala pentru Adele in 2020. Cum a reusit vedeta sa slabeasca 45 de kilograme?

Cantareata a slabit enorm si este de nerecunoscut, a povestit o admiratoare care a avut sansa de a o intalni intr-o destinatie exotica.

Adele si-a propus sa inceapa noul an cu dreptul si a slabit din nou foarte mult. O admiratoare a avut o intalnire neasteptata cu artista in varsta de 31 de ani si i-a luat cateva clipe sa-si dea seama pe cine are in fata.

Intalnirea s-a produs in primele zile ale acestui an, in timpul unei vacante in Aguilla, teritoriu britanic aflat in nordul Antilelelor Mici, la est de Puerto Rico si Insulele Virgine si la nord de insula St. Martin.

Insotita de fiul ei de sapte ani, Angelo, Adele a luat cina la restaurantul Blanchards Restaurant and Beach Shack, unde a fost salutata de mai multi fani, si s-a remarcat cu un look schimbat dupa ce a slabit foarte mult, relateaza Hollywood Life.

Lexi Larson, o tanara in varsta de 19 ani din Massachusetts, studenta la Elon University, a declarat ca a schimbat cateva cuvinte cu Adele, iar aceasta i-a explicat cum a slabit. „A spus ca a slabit cam 45 de kilograme si ca a fost o experienta incredibil de pozitiva”, a povestit tanara pentru People. „Parea foarte fericita si arata minunat. Arata foarte increzatoare”, a mai spus Larson, adaugand ca nu doar ea, ci si prietenii ei au recunoscut-o cu greu.

Citeste continuarea…

Sursa foto: Adele Instagram

Ultimele stiri

Parteneri