Sari la conținut

Adevărul despre cea mai controversată scenă din Titanic. DiCaprio a refuzat să răspundă la această întrebare

Sursă: Rețete și Vedete

Una dintre scenele clasice din blockbuster-ul lui James Cameron din 1997, Titanic, a dus la zeci de ani de dezbateri.

Înainte de aniversarea a 25 de ani a filmului, Kate Winslet a reflectat recent asupra momentului în care personajul ei, Rose DeWitt Bukater, plutește pe o ușă în timp ce personajul lui Leonardo DiCaprio, Jack Dawson, se scufundă până la moarte și a abordat, de asemenea, răspunsul pe care l-a primit de la telespectatori cu privire la scena memorabilă.

Kate Winslet se deschide și vorbește despre comentariile răutăcioase și „la limită abuzive” pe care le-a primit la începutul carierei sale.

Vorbind despre această întrebare persistentă dacă personajul ei Rose l-ar fi putut salva pe Jack (Leonardo DiCaprio) ajutându-l să urce cu ea pe ușa plutitoare la sfârșitul Titanicului și să-l salveze de la moartea prin înghețat, Kate a spus într-un interviu recent că oamenii au fost „răi cu ea”.

Într-un podcast, actrița și-a amintit de ura pe care a primit-o în legătură cu greutatea sa de la acea vreme și cum mulți au râs de ea.

Actrița, care a câștigat o nominalizare la Oscar pentru rolul lui Rose în Titanic, a vorbit despre tratamentul crud din partea mass-media și despre modul în care a supărat-o să citească acele știri la o vârstă atât de fragedă, când era la început de drum.

Kate Winslet a simțit rușine după celebra scena din Titanic

„Se pare că eram prea grasă… Nu-i așa că îngrozitor? De ce au fost atât de răi cu mine? Erau atât de răi. Nici măcar nu eram al naibii de grasă… Dacă aș fi putut da timpul înapoi, aș fi folosit vocea mea într-un mod complet diferit… le-aș fi spus jurnaliștilor, le-aș fi răspuns, le-aș fi spus: „Nu îndrăzni să mă tratezi așa. Sunt o femeie tânără, corpul meu se schimbă, eu” Îmi dau seama, sunt profund nesigură, sunt îngrozită, nu face asta mai greu decât este deja. Asta e bullying, știi, și, de fapt, abuziv la limită, aș spune”, a spus Kate în podcastul Happy Sad Confused înainte de aniversarea a 25 de ani a filmului.

Potrivit FilmNow, gazda podcastului îi adresa lui DiCaprio aceeași întrebare cu un an în urmă. „Nu am niciun comentariu de făcut”, a spus Leo atunci.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel