Sari la conținut

Adevărul despre femeia misterioasă din viața prințului Philip. Regina Elisabeta știa despre EI

Netflix se pregătește să lanseze unul dintre cele mai controversate episoade ale familiei regale britanice, întrucât „The Crown” va povesti în sezonul următor cum a fost comentată relația ducelui de Edinburgh, soțul Reginei Elisabeta, cu Penny Knatchbull, o femeie din aristocrația engleză care era extrem de apropiată de prințul Philip.

Seria Netflix va arăta cum s-a dezvoltat relația dintre Philip of Edinburgh și Penny Knatchbull. Potrivit lui Ingrid Seward, redactor la Majesty Magazine, „The Crown” va portretiza scandalul care a avut loc la Buckingham din cauza prieteniei pe care regretatul prinț o avea cu o englezoaică.

Cine este femeia cu care s-a întâlnit prințul Philip?

Penny Eastwood, fiica unui măcelar foarte bogat, fondatoarea lanțului Angus Steakhouse, s-a căsătorit cu Norton Knatchbull, vărul regelui Carol al III-lea și finul prințului Philip, în 1979.

Ea și Ducele de Edinburgh au devenit deosebit de apropiați după ce Penny și-a pierdut fiica de cinci ani, Leonora, din cauza unui teribil cancer la rinichi, în 1991, iar căsnicia ei a suferit o ruptură.

Ruptura dintre Penny Knatchbull și Norton Knatchbull

În acea perioadă, Norton a fugit cu un designer de modă în Bahamas. În timp ce Penny a rămas pentru a întreține vasta proprietate a soțului ei și Broadlands House din secolul al XVIII-lea, care avea 60 de camere și un memorial al fiicei lor răposate pe terenul său.

Gestionarea proprietăților regale era ceva pe care Felipe știa să-l facă foarte bine, iar Penny avea interese în comun cu soțul reginei, precum caii, tehnologia și religia, ceea ce îi făcea foarte apropiați, pentru că în mai multe rânduri erau văzuți distrându-se împreună fără compania Elisabetei a II-a.

Penny îl însoțea pe Philip în câteva excursii și mergeau împreună prin Londra în timp ce vorbeau ore îndelungate. A studiat la London School of Economics, așa că l-a ținut activ și pe soțul Elisabei cu conversațiile ei.

Regina Elisabeta a aprobat prietenia dintre Ducele de Edinburgh și Penny

La un moment dat, s-a scurs presei o conversație în care ducele de Edinburgh a descris vocea lui Knatchbull drept „o cireșă dulce”, dând naștere la speculații că între ei ar fi fost o aventură.

Cu toate acestea, se spune că Regina Elisabeta nu era îngrijorată pentru Penny, deoarece chiar ar fi aprobat prietenia lor, deoarece nu se simțea geloasă sau îngrijorată pentru soțul ei, știind că acesta nu își va abandona niciodată angajamentul față de coroana engleză sau de monarhie.

Îi plăcea chiar că era distras, pentru că îi exersa mintea și îl menținea activ. Așa că se crede că între Prințul Philip și Knatchbull nu a existat altceva decât o prietenie.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel