Sari la conținut

Adevărul despre fructele de mare. Medicul Virgiliu Stroescu: „Sunt exact cum este porcul care face curățenie în ogradă. Ele consumă tot și toate reziduurile posibile”

doctor
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Cel mai nociv aliment

O veste rea pentru amatorii de fructe de mare. Virgiliu Stroescu, medic nutriționist, susține că acestea ar fi extrem de periculoase, având în vedere că ele consumă toate deșeurile și toxinele de pe fundul mărilor și oceanelor.

Potrivit spuselor domniei sale, fructele de mare sunt precum porcul care se hrănește cu orice găsește în curte. Cu toate acestea, sunt foarte iubite și apreciate de oameni.

„Fructele de mare sunt exact cum este porcul care face curățenie în ogradă și care mănâncă tot ce e nenorocit, același lucru sunt fructele de mare. Ele consumă tot și toate reziduurile posibile.

Nouă ne plac și punem și muștar, dar totuși nu sunt foarte sănătoase pentru că ele sunt făcute ca să curețe pe fundul mării, oceanului, tot ce este rău, dar nouă ne place să mâncăm tot ce este rău”, a transmis Virgiliu Stroescu, notează romaniatv.net.

Ce spune medicul despre ouă

În plus, medicul nutriționist a vorbit și de avantajele și efectele nocive pe care le prezintă ouăle de pasăre pentru sănătatea oamenilor.

„Dintr-un ou iese un pui cu gheare, cu mațe, cu pene, nu? E, astea organismul trebuie să le dea afară până la urmă când consumăm pentru că din el ies toate, acolo sunt germenii lor. A doua problemă, oul are cea mai bună proteină a planetei, albușul. În schimb, gălbenușul are de două ori mai mult colesterol decât e necesar.

Două ouă pe zi crește riscul de boli cardiovasculare extraordinar. nu vă spun prostii, sunt ultimele cercetări. Colesterolul este cel mai dăunător factor al planetei, este killer-ul numărul unu pentru că cele mai multe boli ale planetei sunt bolile cardiovasculare. Toate produsele animale au colesterol, toate produsele vegetale nu au colesterol!

Și atunci când un om are probleme mari cu colesterolul ce să facă? Ia medicamente? Nu domnule, nu mai mânca produse animale pentru ca să îți scadă colesterolul”, a mai precizat acesta.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.