Categories: Stil de viaţă

Adevărul despre starea de sănătate a lui Charles! Camilla s-a decis să vorbească

Adevărul despre starea de sănătate a lui Charles! La aproape 74 de ani, regele Carol al III-lea este cea mai în vârstă persoană care a urcat vreodată pe tronul britanic. Se pare că Regele a moștenit genele mamei sale, regina Elisabeta a II-a. Însă a fi suveran al Regatului Unit este o muncă dificilă, care necesită o rezistență mentală și fizică semnificativă.

Regele promovează un stil de viaţă sănătos

Charles a fost crescut cu reguli stricte. Acest lucru a presupus un stil de viață sănătos, cu mese la ore fixe şi activitate fizică. Regulile şi disciplina din copilărie l-au modelat şi au fost baza conduitei sale în tinereţe şi la maturitate.

În 2012, Charles (pe atunci Prințul de Wales), a scris o carte, “Harmony: A New Way of Looking at Our World”, în care şi-a expus punctele de vedere despre ceea ce el crede că ar fi necesar pentru a îmbunătăți sănătatea în întreaga lume.

Adevărul despre starea de sănătate a lui Charles! Camilla s-a decis să vorbească

Charles a abordat subiecte precum alimentația, sportul, epidemia de obezitate, sărăcia, medicina și efectele schimbărilor climatice asupra sănătății umane. De asemenea, acesta pledează pentru sănătatea publică în forumuri politice și în diverse summit-uri.

Care este istoricul de boală al Regelui?

A învins de două ori COVID-19. În ambele cazuri, Regele Charles al III-lea s-a recuperat fără a avea nevoie de spitalizare. Acest lucru se datorează probabil stilului său de viață sănătos și faptului că a primit toate vaccinurile și rapelurile recomandate împotriva COVID-19. El a avut grijă să ofere un exemplu bun publicului, arătând prin videoclipuri cum a respectat regulile de carantină și de vaccinare și i-a încurajat pe oameni să facă același lucru.

După ce s-a vindecat prima dată, Charles şi-a reluat activitățile. Soția sa, Camilla, spune că ”urcă munţii ca o capră sălbatică. Este cel mai sportiv bărbat de peste 70 de ani pe care îl cunosc”, a declarat pentru The Guardian soţia sa, Camilla.


Starea de sănătate a regelui Charles al III-lea

Au fost observate anumite simptome îngrijorătoare. Este vorba mai ales de degetele umflate, care pot semnala diverse probleme de sănătate, de la artrită la edem.

„Edemul este o afecțiune în care organismul reține lichide în membre, de obicei în picioare și glezne, dar și la nivelul degetelor de la mâini, ceea ce face ca acestea să se umfle. Edemul este o afecțiune frecventă și apare mai ales la persoanele cu vârsta peste 65 de ani, la care capacitatea organismului de control al fluidelor este redusă”, potrivit dr. Gareth Nye.

Se pare însă că regele a avut acest simptom încă din tinereţe. O fotografie de presă din 1981 îl arată pe Charles, în vârstă de 32 de ani pe atunci, având niște degete destul de umflate.

O domnie lungă
Indiferent de speculaţiile din presă, regele Charles al III-lea are mari şanse să stea mulţi ani pe tronul Angliei, informează msn.com. În primul rând, are gene bune; tatăl său a trăit 99 de ani, iar respectabila sa mamă, 96 de ani. În al doilea rând, regele are obiceiuri sănătoase, iar acest lucru îl ajută să adauge ani mulţi şi buni vieţii!

Recent Posts

Medic gastroenterolog: 3 semne și simptome ale unui intestin nesănătos

Sănătatea intestinală este un subiect în vogă, piața suplimentelor pentru sănătatea digestivă fiind proiectată să…

27 de minute ago

Legătura dintre alimentaţia bogată în grăsimi şi apariţia cancerului (STUDIU)

O echipă de cercetători chinezi experţi în oncologie a descoperit un mecanism prin care unele…

57 de minute ago

Descoperire revoluţionară pentru tratarea bolii Parkinson

Cercetătorii spanioli au descoperit unde, cum şi când se declanşează un mecanism molecular responsabil de…

o oră ago

7 stâlpi ai sănătăţii creierului. Secretul longevităţii, dezvăluit de un neurochirurg celebru

Celebrul neurochirurg Leon Dănăilă, în vârstă de 90 de ani, continuă să își facă profesia…

2 ore ago

Seniorii care vor primi 1500 de lei în plus la pensie. Ministrul Muncii: „este clar stipulat în lege”

Recalcularea pensiilor îi ține în suspans pe seniorii țării, care vor afla abia la 1…

2 ore ago

Citeste si: