luni, octombrie 3, 2022

Adevărul începe să iasă la iveală! Anamaria Prodan, șocată de lucruri din trecut: „Nu am auzit încă în țară la noi ca cineva să fi făcut așa ceva familiei”.

Cu toate că a negat o luni de zile zvonul că ar exista probleme în căsnicia sa, Anamaria Prodan se vede nevoită să accepte realitatea crudă. Laurențiu Reghecampf a depus divorțul, e îndrăgostit de o femeie mai tânără și așteaptă un copil.

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă dacă mănânci gutui zilnic. Benefici...

Cel care până mai ieri era numit „Soarele familiei Reghecamp-Prodan” a devenit acum sursa de interogații dureroase asupra sensului vieții. Anamaria Prodan recunoaște că, de fapt, au mai existat momente tensionate în relația lor.


Anamaria Prodan, șocată de lucruri din trecut: „Nu am auzit încă în țară la noi ca cineva să fi făcut așa ceva familiei”

„Astea sunt niște întrebări la care răspunsul rămâne între noi! Ar trebui să fie încă o lecție pe care, eu, Anamaria Prodan, le-o dau bărbaților: nu ești bărbat în momentul în care îți cauți confirmări în femei din oraș.

În femei care nu au legătură cu lumea ta, în femei care nu au nicio realizare. Astfel de femei nu au cum să-ți confere, să îți întărească faptul că tu ești bărbat. Dacă tu nu te simți bărbat, nu ești bărbat”, a spus Anamaria Proda, potrivit Fanatik.

Te-ar mai interesa: Cât de sănătoși sunt ficățeii de pui: Sursă de fie...

Impresara a recunoscut, de asemenea, că nu mai comunică că viitorul fost soț de ceva vreme.

„Noi nu comunicăm de foarte multă vreme, nu știu nici asta de ce… Am încercat să fiu dreaptă, că mă cunoașteți și cu binele, și cu răul, că sunt o fire vulcanică și mi se pare ceva împins la extrem. Și cred că nimeni, nu am auzit încă în țară la noi ca cineva să fi făcut așa ceva familiei”, a mai spus sexy-impresara.

Te-ar mai interesa: Horoscop 4 octombrie. Vărsătorii au o energie imen...

„Mi-e greu să mă concentrez la ce am de făcut pentru că nu ai cum să înțelegi”

Legat de presupusele infidelităţi ale antreonorului, Anamaria Prodan a dezvăluit faptul că niciodată nu a vrut să creadă ceea ce oamenii din jurul său îi spuneau.

„Este un mit că femeia simte, că femeia miroase. Eu am avut o perioadă foarte încărcată, am avut o perioadă cu mama mea pe care am încercat să o salvez și am fost plecată foarte mult timp. Dar am crezut că soțul meu înțelege lucrul ăsta, că mă susține, pentru că noi avem cam totul de la mama mea.

Te-ar mai interesa: Câte grade are în casă ministrul Energiei: Nu stau...

Și mi se pare nedrept chiar și pentru mama mea, și pentru tatăl lui, care sunt morți și ne privesc de acolo de undeva… Și mă gândesc dacă toată această căsnicie nu a fost din partea lui o minciună și o spoială de dragoste, mi-e greu și să mă gândesc, mi-e greu să mă concentrez la ce am de făcut pentru că nu ai cum să înțelegi… Nici nu știu dacă doar cuvintele ar fi suficiente”, a mai spus Anamaria Prodan.

Te-ar mai interesa: Bahmuțeanu vrea un copil noul soț. Cât mai așteapt...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private