miercuri, iunie 29, 2022

Anamaria Prodan își iartă soțul! „O să-l ajutăm pe Soarele nostru ca sufletul lui să poată vibra înalt!” Prima soție a lui Reghecampf zice că e vorba de karma: „Parcă totul e tras la indigo”.

De ceva timp, lumea mondenă este împărțită în tabere. Aluziile privind o posibilă despărțire între Anamaria și Laurențiu Reghecampf au ținut primele pagini ale ziarelor de profil.

Te-ar mai interesa: Iată ce PIETRE și CRISTALE ne ajută să slăbim...


Laurențiu Reghecamp: „Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia”

Cu toate că antrenorul Universității Craiova a refuzat mult timp să clarifice lucrurile, săptămâna trecută a anunțat că divorțează, spulberând astfel visul Aneimaria Prodan de a avea o familie perfectă.

„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine.

Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Te-ar mai interesa: Băutura aurie care scade glicemia! Este indicată a...

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media.

Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia”, transmitea Laurențiu Reghecampf, pe 10 octombrie.

Te-ar mai interesa: Cercetători români: DESCOPERIRE legată de SARS-CoV...

Cum arată în prezent prima soţie a lui Laurenţiu Reghecampf! Mariana i-a fost alături timp de 14 ani / GALERIE FOTO | Spynews.ro

Mariana Pfeiffer: „Karma funcționează. Parcă totul e tras la indigo”

Mariana Pfeiffer (56 de ani), prima soţie a lui Laurenţiu Reghecampf, a reacționat imediat după anunțul făcut de fostul său soț. Stabilită în Germania, Mariana Pfeiffer vorbeşte despre similitudini surprinzătoare între cele două despărţiri.

„Consider că toate pornesc din Univers.

Karma funcționează. În cazul lui Laurențiu, căsnicia s-a oprit după 13 ani de căsnicie, nu 15, așa cum se afirmă. Parcă totul este tras la indigo. Și atunci, ca și acum, Laurențiu a aflat că va deveni tată după șase luni de când ne separasem, rugându-mă să divorțez cât mai repede, întrucât cealaltă este gravidă. Și, într-adevăr, i-am acordat divorțul în două luni.

Te-ar mai interesa: Horoscop 29 iunie: Ce zodii au un final de lună de...

L-am înțeles și l-am ajutat pentru ca al doilea fiu al lui să-i poată purta numele.

Am acceptat că totul se terminase și nu am încercat niciodată să-l despart. De altfel, eu m-am recăsătorit și mi-am găsit fericirea. Pe care o păstrez și azi. În ce-l privește pe Laurențiu, reafirm că e numai decizia lui și consider că știe ce e mai bine pentru el”, a declarat Mariana Pfeiffer, potrivit Cancan.ro.

Te-ar mai interesa: Ce este recomandat să mănânci în funcție de ZODIE...


Anamaria Prodan își iartă soțul! „Greșelile făcute de acest suflet minunat sunt omenești!”

Luni, 18 octombrie, după ce în mediul online au apărut fotografii cu antrenorul și cu presupusa lui amantă, Anamaria Prodan a oferit o declarație oficială privind divorțul.

„Tatăl copilului meu este un suflet bun, minunat. Noi mereu îl vom striga în universul nostru. Greșelile făcute de acest suflet minunat sunt omenești! Fără greșeli pe care le înțelegem, ni le asumăm și le îndreptăm, nu putem evolua. Evoluția noastră ca indivizi unici (căci toți suntem unici în felul nostru) depinde de capacitatea fiecărui suflet să se înalțe!

O să-l ajutăm pe Soarele nostru ca sufletul lui să poată vibra înalt! NOI, familia, ne rugăm ca în această viață, acest suflet minunat al lui LAURENȚIU să cunoască adevărata fericire, alături de noi cei care îl divinizăm și l-am ajutat să atingă culmile succesului. Sufletele familiei noastre sunt fabuloase și mereu au tins spre absolut! S-au ferit să fie vulnerabile, să involueze și să alunece în lumea obscură.

Este foarte greu să rămâi în vârf dacă te bate vântul și te aruncă dintr-o parte în alta! Tocmai de aceea, noi am stat strâns uniți mână în mână mereu! Am atins împreună absolutul, am învățat să ne iertăm și să ne ajutăm necondiționat. Sunt mândră că una dintre cele mai grele lecții ale vieții am trecut-o cu brio și am ajuns la nivelul la care o predau și o stăpânesc perfect!

Noi, sufletele mărețe ale familiei Reghecampf și Prodan, l-am iertat pe LAURENȚIU REGHECAMPF și am înțeles că el, sufletul superb și sclipitor, bun și credul a realizat o greșeală și va sta probabil și mai aproape de familia lui, în ciuda celor care așteptau și își frecau mâinile de fericire că vor vedea, în direct, declinul unei DINASTII.

NICIODATĂ NU VEȚI VEDEA AȘA CEVA LA NOI pentru CĂ NOI NE IUBIM și, dacă suntem suflete evoluate, nu hulim, nu facem circ, nu lovim, nu înjurăm, ci respectăm alegerile fiecăruia”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private