sâmbătă, septembrie 24, 2022

Adina Alberts a răbufnit: „Câtă ipocrizie! Oameni buni, parcă sunteți spălați pe creiere”.

Celebrul medic estetician a prezentat pe contul său de Facebook rutina personală din luna aprilie de administrare de suplimente alimentare, pentru recăpătarea vitalității, a tonusului și a unei siluete perfecte.

„Rutina mea de luna aceasta. Am luat 5 zile pe săptămână, în fiecare săptămână din aprilie,

  • Vitamina B12,
  • Silimarină,
  • Echinaceea,
  • „Silueta Perfectă” ,
  • „Colesterol 1”
  • Ginsenmax.

Am luat și Biosept aproximativ 10 zile. M-a încercat o răceală ușoară. Toate cele de mai sus mi le-am administrat pentru a-mi recăpăta vitalitatea, tonusul și silueta perfectă. Dar și pentru a combate astenia de primăvară.

Te-ar mai interesa: Temperatura optimă în casă. Medic: Aceasta este că...

Vă sfătuiesc să nu începeți administrarea decât după ce ați citiți cu atenție prospectele produselor”, a scris Adina Alberts pe contul său de Facebook.

Adina Alberts a răbufnit: „Oameni buni, parcă sunteți spălați pe creiere!”

După ce câțiva urmăritori i-au scris în comentarii că încurajează administrarea de suplimente alimentare, fără un control prealabil la medic, Adina Alberts a răbufnit. Într-un nou mesaj aceasta le reproșează oamenilor ipocrizia, când cer control medical înainte de administrarea unor suplimente alimentare din plante, dar se vaccinează într-o parcare cu „un produs experimental”.

„CÂTĂ IPOCRIZIE!

Am postat mai devreme câteva explicații despre ce suplimente alimentare (în mare parte plante medicinale) am luat în luna aprilie, și sunt criticată că încurajez administrarea de suplimente alimentare, fără un control la medic și fără o listă completă de analize de laborator. Lăsând la o parte că suplimentele alimentare se administrează liber, fără rețetă medicală, deci a nu se confunda cu medicamentele, totuși…

Te-ar mai interesa: Noi stenograme explozive în cazul lui Visarion Ale...

Măi, oameni buni, parcă sunteți spălați pe creiere… Vaxxxxarea la “drive thru”, cu un produs experimental despre care nu cunoaștem posibilele efecte adverse, (și despre care producătorul spune în prospect că pot apărea oricând reacții adverse neașteptate și grave), fără niciun control medical în prealabil, și, din păcate, fără nicio analiză de sânge, este OK?!?”, a mai scris medicul Adina Alberts.

Te-ar mai interesa: Fructele care se coc toamna târziu. Mihaela Bilic:...

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private