joi, decembrie 8, 2022

Adina Alberts, apel emoționant: „Rugați-vă pentru el!” Suntem fiii părinților noștri pentru totdeauna, iar vârsta nu are nicio relevanță în dragostea copiilor pentru părinți sau invers.

Adina Alberts trece în aceste zile prin momente grele, după ce tatăl ei are probleme de sănătate. Aceasta a postat pe rețele de socializare un mesaj prin care îi îndeamnă pe toți urmăritorii ei să se roage pentru acesta.

Te-ar mai interesa: Ce este cancerul de col uterin; simptome, diagnost...

Dr Adina Alberts - Photos | Facebook

Adina Alberts, apel emoționant: „Rugați-vă pentru el!”

Cunoscutul medic estetician este foarte îngrijorat pentru starea de sănătate a părintelui său, mai ales că îl iubșește foarte mult și vrea să îl știe bine.

Mesajul pe care l-a postat pe Facebook i-a făcut pe urmăritorii ei să reacționeze imediat.

„Acum am mare nevoie de voi toți! Rugați-vă pentru tata!!! Vă rog! Simt că mai are zile de la Dumnezeu! Ajutați-mă să îl facem bine!”, este îndemnul Adinei.

Imediat, următorii au reacționat și i-au urat acesteia multă putere și curaj pentru a depăși acest moment delicat.

Frica, stresul, tristețea scad imunitatea

În urmă cu doar doi ani, în decembrie 2020, Adina Alberts recunoștea că și-a trimis părinții la psihiatru, din cauza tulburărilor create de restricțiile pandemice.

Te-ar mai interesa: Ce declanșează albirea prematură a părului. De la ...

Medicul atrăgea atunci atenția că „frica, stress-ul, îngrijorările, tristețea, incertitudinile, toate acestea scad imunitatea”.

Adina Alberts, semnal de alarmă. Frazele care induc teama în rândul persoanelor de vârsta a treia și scad imunitatea.

  • nu se pot mișca
  • nu pot primi vizite
  • viața le este în pericol

„Acum câteva zile mi-am trimis ambii parinți la PSIHIATRU. Mama mai fusese, că, deh, mai are nevoie de câte un somnifer. Dar tata, un om care în cei aproape 84 de ani ai săi nu i-a trebuit niciodată nici măcar un ceai de tei, a fost zdruncinat rău de necesitatea unei asemenea vizite.

Te-ar mai interesa: Semnul ficatului gras care apare în palme. Nu îl i...

ATACURI DE PANICĂ! Asta fac ai mei… Este ceva ce a debutat acum câteva săptămâni. Am decis că trebuie să consultăm un specialist!

Situația asta aiurea care trenează de prea mult timp…. Ei, vârsta a treia, care reprezintă segmentul populațional cel mai expus riscurilor … Nu se pot mișca… Nu pot primi vizite… Peste tot aud că viața lor este în pericol…

Oameni buni, STOP!!! Frica, stress-ul, îngrijorările, tristețea, incertitudinile, toate acestea SCAD IMUNITATEA.

Te-ar mai interesa: Regele Charles are un as în mânecă împotriva lui H...

Peste tot auzim numai știri proaste, numai nenorociri! Numai interdicții, numai restricții!

Ne “băgăm în morminte” părinții și bunicii, cu mâna noastră, dacă vom continua în maniera asta. Și nu de Covid!”, a scris dr. Adina Alberts pe contul său de Facebook.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private