marți, decembrie 6, 2022

Loredana Groza nu este singura vedetă din familia sa. Puțină lume știe că tatăl său este scriitor, publică cărți, iar pe pagina sa de Facebook, el distribuie în fiecare zi o poezie creată chiar de el.

Artista este foarte mândră de părintele său și spune că îi mulțumește lui Dumnezeu pentru fiecare zi pe care cei doi o petrec unul lângă altul.

La 86 de ani, Vasile Groza este cunoscut ca „bunicul scriitor de pe Facebook”. Tatăl celebrei cântăreţe, a lansat „Priveşte-mă în ochi”, o colecţie de suflet 8 volume cu poeziile scrise în ultimii ani.

Te-ar mai interesa: Secretul longevității celei mai frumoase bunicuțe ...

Banii îi va dona maternitatii din Onești, unde s-a născut Loredana, una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste din muzica românească.

Loredana Groza, apariţie rară alături de tatăl ei: "El este medicamentul meu!"

Loredana Groza, declarație emoționantă pentru tatăl său: „Este medicamentul meu”

Într-un interviu exclusiv pentru Antena 3 CNN, Loredana Groza, a mărturisit că tatăl său este un pansament pentru suflet. Între cei doi există o complicitate și o chimie care se vede ușor, cu ochiul liber.

„E plin de înţelepciune, e un om hâtru, plin de poveşti, un care are întotdeauna să spună o vorbă bună când ai nevoie şi cred că pansamentul ăsta pe care ţi-l  oferă cineva atunci când ai nevoie, printr-o vorbă, printr-o mângâiere, printr-un zâmbet, sau pur şi simplu printr-o tăcere, este cel mai preţios medicament. Şi el este medicamentul meu. Şi nu doar al meu.

Te-ar mai interesa: Doliu la Hollywood. O cunoscută actriță a murit di...

(…)  În spate sunt copiii care joacă din piesa Pălărierul, piesă de teatru pentru copii scrisă de tata şi pe muzica lui Mihai Constantinescu”, a declarat Loredana, potrivit sursei citate.

Totodată, Loredana a spus despre mama sa că „este o fiinţă extrem de practică, dar şi mai sobră şi severă. Este cumva la polul opus”.

„Vă spun drept. Nu minte, spune adevărul şi adevărul ăsta mă ţine vioi şi la 85 de ani. Promit celor din jurul că nu o să le fac greutăţi la bătrâneţe. Fiecare şi-ar dori un asemenea moment şi iată îl am şi îi mulţumesc lui Dumnezeu”, a spus scriitorul Vasile Groza.

Te-ar mai interesa: Aceste 4 zodii sunt favorizate în decembrie. Succe...

Loedana Groza, mesaj de încurajare pentru copii

„Mesajul meu e simplu. Urmaţi-vă visele şi luptaţi în fiecare zi pentru performanţă, pentru că 1 minute, 2, 3, 4, 5, 10, o oră, două, pe care le dedici pasiunii tale, te duc mai aproape de visul tău şi te fac să capeţi excelenţă, să faci performanţă, în orice domeniu, să găteşti, să scrii, să cânţi, să râzi.

Orice lucru pe care îl faci cu pasiune contează şi te ajută să evoluezi şi îi ajută pe cei din jurul tău, la rândul lor, să fie inspiraţi şi să creeze acea energie care este atât de benefică, de care avem nevoie”, a transmis Loredana.

Te-ar mai interesa: Metoda prin care Irina Loghin își curăță organismu...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private