vineri, august 19, 2022

Adina Alberts: Am făcut şoc hemoragic. Toată noaptea m-am reanimat singură. M-am vindecat în câteva ore pentru că aşa mi-am propus

Adina Alberts dezvăluie experienţa traumatizantă a naşterii fetiţei ei: „Am făcut şoc hemoragic. Toată noaptea m-am reanimat singură. M-am vindecat în câteva ore pentru că aşa mi-am propus”

Cunoscutul medic estetician Adina Alberts şi omul de afaceri Viorel Cataramă formează unul dintre cele solide cupluri din showbizul românesc, în ciuda pronosticurilor.

Te-ar mai interesa: Banii care i-au adus teroarea unui medic. Vezi cum...

Adina Alberts: Primii doi ani ai relaţiei noastre au fost o luptă corp la corp

Cei doi s-au căsătorit în vara anului 2013, după trei ani de relaţie, când Adina Alberts avea 44 de ani, iar soţul ei 58 de ani.

Adina Alberts a povestit pentru OK! Magazine că începutul lor de relaţie a fost unul destul de tensionat. Primii doi ani ai relaţiei au fost cei mai grei pentru medicul estetician, care simţea frecvent că duce o luptă „corp la corp” cu soţul ei.

„A fost o perioadă încărcată de multe trăiri şi emoţii, multe deplasări în străinătate, vacanţe, weekenduri, nunţi, botezuri, concerte, mese cu amicii lui… Trecuseră deja mai bine de un an şi tot nu înţelegeam şi nu vedeam sensul unei vieţi atât de agitate.

Te-ar mai interesa: Gabriel Diaconu pune punctul pe i. Cineva ar trebu...

Primii doi ani ai relaţiei noastre au fost o luptă corp la corp ca să mă exprim aşa, dar ne iubeam tare. Altfel nu am fi rezistat. Apoi s-a instalat pacea şi am devenit o familie unită, şi am adus pe lume o fetiţă minunată, un copil mult dorit!, a spus ea pentru

Viorel Cataramă și soția sa, Adina Alberts, se despart din cauza Covid-19 –  Q Magazine

„Am făcut şoc hemoragic. Toată noaptea m-am reanimat singură. M-am vindecat în câteva ore pentru că aşa mi-am propus”

Doi ani mai târziu, pe 15 august, a venit pe lume fetiţa lor, naşterea ei nefiind lipsită de complicaţii.

Recent medicul estetician a dezvăluit că momentul nașterii a fost unul cu adevărat dramatic. Adina Alberts a trecut prin clipe cumplite atunci când a dat naştere fetiţei, care a avut la naştere 51 cm şi 3,69 kg şi a primit nota 10.

Te-ar mai interesa: Dr. Bilic: Ricotta e urdă, mozarella e cașcaval. C...

A suferit un șoc hemoragic, dar tratamentul pe care l-a primit în spital, dar, în egală măsură, și dorința ei de vindecare cât și puterea interioară au ajutat-o să se remonteze în scurt timp.

„Am avut o complicaţie şi am sângerat foarte mult. Când m-am trezit spre seară eram la reanimare şi mi s-a spus că suferisem un şoc hemoragic; toată noaptea m-am reanimat singură. Pe lângă medicaţia administrată de personalul medical, eu mi-am adunat toate puterile şi m-am vindecat în câteva ore pentru că aşa mi-am propus.

Te-ar mai interesa: Cum arată fiica Iuliei Albu. Are doar 13 ani și e ...

Iar dimineaţa, deşi mi se spunea că trebuie să mai stau în reanimare măcar două zile, eu am cerut şi am semnat să merg în salon ca să îmi ţin copilul în braţe.

Am realizat pentru prima dată în viaţa mea, pe propria-mi piele, ce capacitate de vindecare formidabilă are organismul. Doar că trebuie să ştii cum să-i dai comanda. Şi după acea noapte, eu ştiu!

Fetiţa mea vrea să se facă prinţesă. Ne pregătim pentru asta în sensul că avem cinci condiţii pe care trebuie să le îndeplinim:

Te-ar mai interesa: Efect bizar! Bărbat incapabil să „vadă” numerele d...

1. să fie frumoasă şi mereu îngrijită;

2. să se comporte frumos şi să fie civilizată;

3. să înveţe bine:

4. să aibă o meserie;

5. să asculte mereu de părinţi.

Lucrăm la aceste taskuri. Zilnic! O modelez cu propriile ei dorinţe!”, a concluzionat Adina Alberts pentru sursa citată.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private