Sari la conținut

Adina Alberts, despre vaccinul Novavax. „Este primul vaccin pe care îl vom avea la dispoziție! Până acum am avut doar terapii genetice”

Adina Alberts, despre vaccinul Novavax. „Este primul vaccin pe care îl vom avea la dispoziție! Până acum am avut doar terapii genetice”

Într-o postare pe contul său de Facebook, medicul Adina Alberts a vorbit pe larg despre proprietățile vaccinului Novavax. Acest ser este administrat în două doze şi utilizează o tehnologie diferită de cele folosite pentru vaccinurile deja autorizate pe scară largă în lume. Vaccinul Novavax, este un aşa-numit vaccin „subunitar”, pe bază de proteine care declanşează un răspuns imunitar, fără virus.

Adina Alberts, despre vaccinul Novavax „Eficiența acestuia pare să fie de peste 90 %”

  • Novavax, un vaccin pe cale să fie autorizat de FDA și EMA, este un vaccin care NU ESTE ARN MESAGER. Și nu are nici tehnologia cu vehicul viral ca în cazul Astra Zeneca sau Johnson&Johnson.
  • Produsul vaccinal dezvoltat de cei de la Novavax poate fi numit VACCIN, pur teoretic. Adică, injectat în corpul uman, va stimula imediat sistemul imunitar ca să dezvolte anticorpi împotriva acestei boli fără să mai dea instrucțiuni celulelor umane pentru a sintetiza proteină spike.
  • Particulele antigenice conținute în ser sunt de fapt proteine spike incorporate într-o matrice. Nu există nici ARN și nici ADN viral în serul vaccinal de la Novavax. Proteinele spike conținute în vaccinul Novavax sunt, obținute în celule de larve de insecte, prin inginerie genetică. Acestora li se înoculează material genetic viral responsabil pentru a produce proteine spike, celula de insectă va produce aceste proteine, proteine care ulterior sunt purificate și introduse într-o matrice rezultând astfel produsul finit.
  • Adică ceea ce trebuie să facă celula umană musculară în cazul vaccinurilor ARN mesager, este preluat și realizat de celula de insectă în cazul vaccinului Novavax.
  • Vaccinul va fi disponibil în Europa cel mai probabil în luna mai. Veștile sunt cu atât mai bune cu cât eficiența acestuia pare să fie de peste 90 %, în administrare dublă, chiar și pentru noile mutații virale cu contagiozitate crescută.
  • Mereu v-am îndemnat la EXPECTAȚIE! “Lucruri” mai bune și mai sigure vor apărea, și vom avea și noi acces la ele. Sunt mulți în lumea asta care luptă pentru ele.

„Nu sunt Mafalda să citesc în stele”

În aceeași postare, cunoscutul medic estetician a explicat care este motivul pentru care se implică cu atâta pasiune în tot ceea ce ține de tratamentul pentru pacienții bolnavi de Covid.
„Încerc să mă descurc în valurile de informații științifice care ne înconjoară, altele și altele mereu. … Nu sunt Mafalda să citesc în stele. Emit doar niște opinii personale care daca va ajuta atunci e minunat. Opiniile mele se modifica in functie de noutati. Ca doar nu credeti ca oi ramane ancorata pe veci in acelasi chestii….Evoluez … Toti evoluam! Iar daca judecatile mele nu le gasiți utile, intoarceți pagina. Gasiți-i pe alții!”, a spus dr. Alberts.

Adina Alberts: „Pfizer și Moderna au mușamalizat TOATE rateurile”

„Nu am lăudat niciun vaccin. Am spus ca unele par mai sigure decât altele dpdv al mecanismelor de actiune! Si mentin ceea ce am zis. Dintre vaccinurile cunoscute, la nivel de mecanism de acțiune, Astra Zeneca pur teoretic pare mai sigur. Pfizer și Moderna au mușamalizat TOATE rateurile. Sunt mii de decese raportate pt cele doua Pfizer si Moderna, dublu față de decesele raportate la AstraZeneca, pastrand proportiile vizavi de nr de doze administrate. Uitati-va pe VAERS si adrreports. Cercetati singuri….
Intre timp a aparut Ivermectina, si atat eu cat si familia mea facem profilaxie cu Ivermectina.
Novavax va fi de fapt primul VACCIN pe care îl vom avea la dispoziție! Până acum am avut la dispoziție doar TERAPII GENETICE, adica Pfizer, Moderna și Astrazeneca”, a mai spus medicul Adina Alberts.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel