Sari la conținut

Adina Alberts: „Părerea mea este că este un mare bluff. Astfel încât și cei mai rezistenți dintre noi “să dea fuguța” să se vaccineze”

alberts

Dr. Adina Alberts nu a ratat ocazia de a ne explica ce anume înseamnă această nouă mutație a virusului care a instalat panică în întreaga lume de câteva zile.

„Europa este agitată. A apărut o mutație a SARS-Cov2. Aceasta a transformat acest virus într-unul mai agresiv. Se transmite mai repede, mai ușor. Dar nu este nici mai periculos, nu produce boli mai grave și răspunde bine la același tratament. Acesta ar fi motivul pentru care Marea Britaniei s-a închis pentru 14 zile. 16 milioane de oameni din Sud-Estul Angliei au fost, din nou, carantinați!”, a scris doamna doctor Alberts.

Ce clarificări aduce aceasta cu privire la această mutație a virusului?

„Dragii mei, dați-mi voie să vă clarific câteva lucruri și să vă traduc eu aceste știri!

👉Virusul a suferit până acum cel puțin câteva zeci de mutații. Este un proces natural, firesc.

👉De regulă aceste mutații scad periculozitatea virusurilor. Fiecare mutație are loc datorită interacțiunilor virusurilor cu organismele gazdă, cu oamenii în acest caz.

👉Cu cât ne îndepărtăm mai mult de momentul de debut al unei pandemii, cu atât letalitatea virusurilor scade. Scade și datorită cercetărilor care depistează metode de tratament din ce în ce mai eficiente, dar mai ales datorită multiplelor mutații care, de regulă, atenuează impactul acestor virusuri asupra sănătății noastre. Așa s-a întâmplat mereu, de secole!  Altfel nu s-ar mai fi stins niciodată pandemiile. Logic, nu?!

Adina Alberts: Părerea mea este că este un mare bluff.

Astfel încât și cei mai rezistenți dintre noi “să dea fuguța” să se vaccineze. Pentru că, ce să vezi, deși este o tulpină Sars-Cov2 nou-nouță, vaccinul antiSars-Cov2 proaspăt lansat pe piață, este “bun”!😜” , a încheiat aceasta postarea.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel