Sari la conținut

Adio bypass gastric. Iată care este metoda non-invazivă de scădere rapidă în greutate

Pacienții care vor să-și facă un bypass gastric pentru a slăbi trebuie să îndeplinească câteva criterii – să aibă o greutate anormală, să nu poată slăbi cu ajutorul unor diete, să aibă indicile de masă musculară între 30 și 40. Există o metodă nouă, care îi poate face pe pacienți să piardă același număr de kilograme ca și un bypass gastric.

Procedura este una simplă – cu ajutorul unui endoscop se inserează în stomac 1 balon sau după caz 2 baloane legate cu ajutorul unui tub. Ajunse în stomac baloanele se umflă cu soluție salină și rămân în stomac timp de 6 luni. Procedura durează 20 de minute, iar pacientul este anesteziat. Nu este chirurgicală și se poate realiza fără a avea nevoie de un mediu steril precum o sală de operație.

Pacienții pot slăbi de la 10 până la 30 de kilograme, iar în primele zile de la procedură, pacientul poate experiementa greață, stări de vomă și spasme ale stomacului, însă după 3 zile, pacientul își revine. Singura problemă la acest tratament o reprezintă prețul foarte ridicat – între 7.500$ și până la 10.000$.

A.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel