marți, ianuarie 26, 2021
Elena Oceanu

Crina Cătinean, adolescenta care a fost făcută grasă de Mihaela Rădulescu la ”Românii au talent”, a ajuns de nerecunoscut. Gimnasta a luat aminte la sfatul primit şi a scăpat de kilogramele în plus, iar acum se laudă cu o siluetă de invidiat.

Tânăra a scăpat de kilogramele în plus din cauza cărora a fost ”apostrofată” de Mihaela Rădulescu, acum 2 ani, potrivit cancan.ro.

“Dacă te pun pe cântar data viitoare şi nu ai cu cinci kilograme mai puţin, nu mai treci de mine”, i-a spus Mihaela Rădulescu la prima ediţie a emisiunii “Românii au talent”.
Andra i-a luat apărarea adolescentei, explicând că ea nu caută persoane trase prin inel: “Mie nu mi s-a părut că fata este grasă. Momentul a fost bun şi asta este ceea ce mă interesează pe mine”.
Deranjată de remarca colegei sale de la “Românii au talent”, Mihaela Rădulescu i-a atras atenţia acesteia că părerea ei este una avizată având în vedere că şi ea a practica acest sport.
 “Ţie îţi plac dansatoarele grase? Lacul lebadelor pe 100 de kilograme pe picior! Nu merge, Andra, la gimnastică, e dans… Lumea te-a aplaudat. Reacţia ta a fost una pe placul publicului. Eu am părut aia rea. Este ca şi cum eu mi-aş da cu părerea despre muzică”, a continuat atunci Mihaela.