Sari la conținut

De la copilul gras care trăia în rulotă…, la câștigătorul Galei Balonul de Aur 2022. O poveste înduioșătoare de viață

Din cuprinsul articolului

De la copilul gras care trăia în rulotă…, la câștigătorul Galei Balonul de Aur 2022. O poveste de viață înduioșătoare… ce ne dă speranțe.

 

A fost un copil foarte sărac, gras, cu multe probleme și neajunsuri… Trăia într-o rulotă și visa cu ochii deschiși…

Visul său era să aibă bani să-i cumpere mamei o casă.

Iată că visul nu doar că i s-a împlinit, căci fostul copil dolofan și sărac este idolul a milioane de oameni din întreaga lume și posibilități financiare are chiar pentru mai multe case, nu doar pentru una.

Iată, pe scurt, povestea marelui fotbalist Karim Benzema, cel care, luni seara, la Theatre du Chatelet din Paris,  a fost desemnat câștigător al Galei Balonul de Aur 2022.

Marea vedetă al lui Real Madrid își îndeplinea astfel unul dintre visurile sale, acelea de a deveni cel mai bun fotbalist din lume și, firește, de a intra în posesia celui mai râvnit trofeul dedicat unui jucător într-o stagiune fotbalistică.

Grăsunul cu trei dorințe…

De altfel, la 34 de ani, francezul reușea să ajungă acolo unde și-a dorit, într-o carieră în care a trecut de la agonie la extaz și invers, de nenumărate ori.

La scurt timp după ce a ridicat trofeul deasupra capului, avându-i alături pe mama sa, Wahida Djebbara, dar și pe Mohamed, fiul lui din relația anterioară, Karim Benzema a acordat un interviu emoționat celor de la ”Onda CVero”, preluat de WOWbiz.

Foarte sincer, deschis și modest, Karim Benzema a și-a povestit viața, și-a deschis sufletul…

„Aveam trei vise: să cumpăr o casă pentru mama mea, să joc pentru Real Madrid și să câștig un Balon de Aur”, a spus vizibil emoționat marele fotbalist Karim Benzema.

 

 

 

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: