sâmbătă, februarie 27, 2021

Un bărbat a reușit o performanță incredibilă, demnă de Cartea Recordurilor. În numai doi ani, a reușit să scape de 110 kilograme!

Cum a fost posibilă uluitoarea transformare? Probabil că v-ați gândi la un regim strict, sport sau chiar măsuri extreme, cum ar fi operația de micșorare a stomacului. Ei bine, nu.

Cu atât mai spectaculos este că acest om a slăbit fără o dietă strictă. Având cunoștințe de biochimie, tânărul a studiat cum reacționează hormonii, enzimele, neurotransmițătorii, astfel încât să-l facă să se îngrașe, scrie girly.ro.

A învățat că pierderea în greutate nu este despre numărat calorii, ci despre crearea unui mediu propice hormonal, care să ducă la slăbire.

Pașii pe care i-a urmat:

Nu a mai ținut dietă și a început să-și hrăneasca organismul – A introdus acizii grași omega-3, alimentele bio și proteinele de bună calitate. Dacă își dorea bomboane, chipsuri sau pizza, le mânca imediat. Într-un final, n-a mai poftit la semipreparate, iar organismul lui a început să-și dorească mai multe alimente sănătoase.

Și-a vindecat digestia – A descoperit că unul dintre motivele pentru care se îngrășa era digestia proastă, organismul său neputând să extragă nutrienții din alimente. A început să consume multe alimente fermentate si probiotice.

A început să-și vindece apneea – Apneea creează în organism un mediu hormonal care favorizează îngrășarea.

A început să folosească tehnici pentru a reduce stresul – Stresul crește nivelul de cortizol din organism. Acesta, alături de hormonii inflamatorii, duc la pofte constante. Bărbatul a început să mediteze în fiecare dimineață.

A rezolvat problemele emoționale – A început să urmeze ședințe de conștientizare, care l-au ajutat să își rezolve traumele din trecut. În plus, aceste practici l-au ajutat și să-și accepte procesul de slăbire.

Și-a detoxifiat organismul – Ultimele 20 de kilograme le-a pierdut cu ajutorul lichidelor alcaline, precum apă cu zeamă de lămâie sau oțet de mere, sucuri verzi, multe salate si muguri.

Ultimele stiri

Parteneri