Sari la conținut

Adrian Mititelu Jr., la un pas de moarte: „Dacă mă găseau cu câteva minute mai târziu, nu mai aveau ce face!”

Adrian Mititelu Jr.
Sursa foto: wobiz.ro
Adrian Mititelu Jr, supradoza de antidepresive

Adrian Mititelu Jr. a trecut razant pe lângă moarte, în noaptea de sâmbătă, 20 aprilie, în urma unei presupuse supradoze de pastile neidentificate.

Din fericire, fostul patron al echipei FCU Craiova a ajuns la Spitalul Floreasca din Capitală, secția de terapie intensivă, unde a primit primele îngrijiri.

Adrian Mititelu Jr., experiență traumatizantă: „Am stat în comă 10 ore!”

Luni seara, după aproape două zile de la internare, fiul lui Mititelu Senior a oferit primele declarații despre acest incident.Acesta a explicat că nu a fost vorba de sinucidere, așa cum s-a zvonit, ci doar de o supradoză de pastile antidepresive, luate pe fondul stresului extrem.

„Am stat în comă 10 ore! De sâmbătă noaptea și până duminică. Abia duminică după amiază doctorii au reușit să mă stabilizeze și le mulțumesc mult pe această cale.

Mi-au spus că, dacă mă găseau cu câteva minute mai târziu, nu mai aveau ce face!! Am luat mai multe, nu mai stiu ce… dar au fost amestecate. În momentul de față sunt stabil, mă simt bine.

Sper ca în 2-3 zile să ies din spital. Le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat, în special doctorilor. Le mulțumesc celor care mi-au transmis mesaje de încurajare și de prietenie. Le-am citit pe toate și mi-au dat putere”, a declarat Adrian Mititelu Jr. pentru Fanatik.

În ultimele săptămâni, familia Mititelu a fost subiectul unui scandal intens între tată și fiu.

Un conflict major a izbucnit la FC U Craiova, unde Adrian Mititelu Jr. îi cere demisia tatălui său de la conducerea echipei, în timp ce Adrian Mititelu senior îl acuză pe fiul său că nu a realizat nimic în viața sa și acum vrea să îi fure echipa de fotbal, cu intenția de a face afaceri cu Mihai Rotaru, finanțatorul rivalilor de la Universitatea Craiova.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel