Sari la conținut

Artistul român s-a stins din viață la 47 de ani. Și-a petrecut ultimele clipe în comă, după ce a suferit un AVC

deces
sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
doliu

Din cuprinsul articolului

Cântăreața transgender Naomy, s-a stins din viață la 47 de ani, după ce a suferit un AVC. Cântăreața transgender este cunoscută pentru participarea la Selecția Națională a României la Eurovision.

„Cu inima grea, vă anunț că NAOMY a trecut în liniște in cursul serii de azi 19 Aprilie 2024

Ne vom aminti mereu de istoria lgbt pe care a creat-o in România și vom păstra amintirile frumoase alături de noi. Sentimentele noastre de compasiune și susținere sunt alături de familia și cei dragi

Odihnește-te in glorie Regino”, a scirs Antonella, prietena sa, pe Facebook.

Cine a fost Naomy

Sursă foto: Spy News

Naomy a fost o cântăreață, compozitoare și actriță transgender din România. A avut o multitudine de apariții la concursurile de muzică și a câștigat 75 de premii din 103 participări. În 2014, celebritatea i-a crescut după ce a participat la Selecția Națională pentru Eurovision cu piesa „Dacă tu iubești” scrisă de Rareș Borcea și compusă de Jimi Laco.

A acut o copilărie grea. A fost abandonată de părinți la doar trei zile după ce a venit pe lume și a crescut într-un orfelinat din Luduș, unde a sta până la vârsta de 15 ani. A avut o pasiune pentru muzică de la o vârstă fragedă. A studiat la Școala Populară de Artă, la secțiunea canto, din Târgu Mureș. În 1992 s-a mutat în București, unde a continuat cu muzica.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel