luni, septembrie 26, 2022

Adrian Mutu, operat de urgență. Ce a pățit antrenorul echipei Rapid și care au fost simptomele care l-au speriat atât de mult pentru a se prezenta la UPU.

Antrenorul echipei de fotbal Rapid a acuzat dureri abdominale puternice și a fost dus de urgență la spital. Mutu a fost consultat de un medic, i s-au făcut investigații medicale, după care a plecat.

Nu i-a fost recomandată internarea. Se pare că are un inceput de apendicită, dar starea sa nu este gravă.

Te-ar mai interesa: Cele mai bune alimente care hrănesc creierul și pr...

Între timp, starea fostului fotbalist s-a agravat și a trebuit să fie operat rapid. Potrivit Antena 3, Adrian Mutu a fost operat cu succes și îi va susține pe băieți de pe patul de spital!

Multă sănătate, Mister!

„Antrenorul nostru a suferit o intervenție chirurgicală, în urma unei crize de apendicită acută.

Îi mulțumim domnului doctor Constantin Oprescu și tuturor celor care l-au îngrijit la Spitalul De Urgență Floreasca Din Capitală!?

Multă sănătate, Mister! Recuperare ușoară și te așteptăm cât mai rapid alături de noi!”, a transmis FC Rapid 1923 într-o postare pe Facebook.

Adrian Mutu ajunsese la UPU în Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, de dimineață. Potrivit surselor Antena 3, acesta era însoțit de medicul echipei de fotbal Rapid

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private