sâmbătă, septembrie 24, 2022

Adrian Streinu-Cercel: Românii se poartă ca și cum și-ar dori să se INFECTEZE! Virusul, uneori, mai și UCIDE

Pe 1 decembrie, în cadrul dezbaterii „Programul de tratament HIV-prezent și perspective”, organizat de Uniunea Naţională a Organizaţiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA, cu ocazia Zilei Mondiale SIDA , prof. univ. dr. Adrian Streinu-Cercel a făcut o serie de declarații legate de relaxarea măsurilor restrictive.

Te-ar mai interesa: VIDEO cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Reghecam...

Ne așteaptă un nou val pandemic, la începutul anului viitor

Preşedintele Comisiei de sănătate a Senatului, Adrian Streinu-Cercel, a afirmat că Românii se comportă ca şi când şi-ar dori să se infecteze cu SARS-CoV-2 pentru că nu poartă mască şi nu se vaccinează.

Senatorul PSD a avertizat că, la începutul anului 2022, vom avea, „probabil”, un nou val pandemic.

„Anul 2022 ne va pune în situaţia să mai avem, foarte probabil, cel puţin la începutul anului, încă un val epidemic.

Și asta tot din cauza noastră, că nu înţelegem că trebuie să purtăm masca tot timpul, de dimineaţa şi până seara, că nu înţelegem că trebuie să ne vaccinăm, că nu înţelegem”, a declarat dr. Adrian Streinu Cercel, potrivit Agerpres.

Te-ar mai interesa: Horoscop RUNE 26 Septembrie- 2 Octombrie. Voropchi...

Adrian Streinu-Cercel: Românii se poartă ca și cum și-ar DORI să se INFECTEZE!

Preşedintele Comisiei de sănătate a Senatului și-a exprimat nedumerirea în ceea ce privește comportamentul românilor, atrăgând atenția că oamenii „parcă își doresc să se infecteze”.

„De ce nu înţelegem toate aceste lucruri chiar nu îmi dau seama. Și constat cu stupoare că concetăţenii noştri se comportă ca şi când şi-ar dori să se infecteze, nu ca şi când şi-ar dori să se păzească de infecţie”, a spus prof. univ. dr. Adrian Streinu-Cercel.

Te-ar mai interesa: Noi stenograme explozive în cazul lui Visarion Ale...

COVID, uneori, mai și ucide!

Potrivit senatorului PSD, populaţiei trebuie să i se reamintească faptul că acest virus ucide sau lasă sechele.

„Trebuie să le aducem aminte că acest virus, SARS-CoV-2, uneori mai şi ucide.

Și dacă nu îi ucide pe cei pe care i-a lovit îi lasă cu sechele pe o durată foarte lungă de timp”, a concluzionat medicul.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private