Sari la conținut

Adriana Bahmuțeanu a ajuns iar la altar. Iată cine este bărbatul căruia i-a jurat iubire veșnică

Adriana Bahmuțeanu s-a logodit cu noul ei partener de viață. Într-un interviu pentru România TV, vedeta a apărut alături de iubitul George, care în curând îi va deveni oficial soț. Cununia civilă va avea loc curând, au depus deja actele necesare.

Într-o ținută roz pal și cu un buchet de flori în mână, Adriana Bahmuțeanu a povestit din fața bisericii că ea și George Steven, bărbatul care îi e iubit, au primit binecuvântarea pentru relația lor la biserică, s-au logodit în fața lui Dumnezeu.

„N-aduce anul ce aduce ceasul. Ne-am întâlnit, ne-am văzut, ne-am plăcut şi ne-am gândit că ar fi mai bine să ne oficializăm cumva relaţia. Am fost la primărie, dar actele nu sunt gata, deci o să depunem ulterior aceste acte. Aşa că am zis să venim la o biserică să primim binecuvântarea. Asta ne dorim amândoi, o viaţă de familie fericită”, a mărturisit Adriana Bahmuţeanu la România TV.

Și viitorul soț al Adrianei Bahmuțeanu a făcut declarații. El a povestit cum s-a cunoscut cu vedeta în urmă cu doar câteva luni. Cea care le-a făcut cunoștință celor doi a fost Carmen Harra.

„Ne-am cunoscut în urmă cu două-trei luni prin intermediul unui prieten comun, Carmen Harra, din California, pe care o cunosc de 14 ani.
Nu pot să zic că a fost dragoste la prima vedere, pot să spun că am fost interesat de a o cunoaşte. Aşa am simţit amândoi că «It is the right thing», este un sentiment comun…”, a declarat George Steven.

Cu ce se ocupă viitorul soț al Adrianei Bahmuțeanu George

Steven trăieşte în Statele Unite din 1999. El lucrează în imobiliare şi are un băiat dintr-o relaţie anterioară, mai scrie România TV.

Telenovela Bahmu Prigoană: 5 căsătorii, 5 divorțuri

Adriana Bahmuțeanu a mai fost căsătorită de 6 ori, în trecut. Prima dată, a făcut pasul cel mare la 18 ani, însă relația a fost presărată cu scandaluri și s-a ajuns la despărțire, în cele din urmă. L-a cuboscut apoi pe Silviu Prigoană însă nici în relația cu el nu au lipsit certurile, motiv pentru care s-au căsătorit și au divorțat de 5 ori.

Telenovela lui Bahmu şi Prigoană a început în anul 2003, când s-au căsătorit prima dată. A urmat şi primul divorţ, chiar după luna de miere. În ianuarie 2004 îşi jurau din nou credinţă, pentru ca în luna mai să divorţeze. În august 2005 s-au căsătorit iar, dar la începutul anului 2007 a fost al treilea divorţ. În mai 2009 s-au căsătorit din nou, dar liniştea a durat doar trei ani. În vara lui 2012 s-au certat şi apoi au divorţat. Împăcarea lor s-a produs de Paşte, în 2013, iar în primăvara lui 2015 au ajuns al cincilea divorţ, ultimul.

 

 

Etichete:
Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: