Sari la conținut

Bahmuțeanu vrea un copil noul soț. Cât mai așteaptă și de ce

Din cuprinsul articolului

Adriana Bahmuțeanu: Primele declarații despre un copil cu George, proaspătul său soț. Cât mai așteaptă pentru a mai face un copil și de ce.

 

Deschisă la ideea de a mai avea un copil,  Adriana Bahmuțeanu a dat primele declarații despre un copil cu George Restivan. Reamintim că cei doi parteneri s-au logodit la biserică, la sfârșitul lunii iulie 2022.

Cununia civilă s-a întâmplat după aproximativ o lună de relație, lucru care a atras atenția tuturor fanilor vedetei de televiziune. Acum, cuplul a luat din nou prin surprindere. Adriana Bahmuțeanu și George Restivan vor să aibă un copil.

După mai multe dezamăgiri în amor, s-ar părea că soarele a răsărit și pe strada Adrianei Bahmuțeanu. Jurnalista pare, cel puțin la nivel aparent, cu adevărat fericită. Iar motivul este noul său soț.

Adriana Bahmuțeanu și actualul său soț, George Restivan, s-au logodit la biserică la finalul lunii iulie 2022, după doar patru săptămâni de relație.

Potrivit informațiilor divulgate în presă, cei doi s-au cunoscut prin intermediul prietenei comune Carmen Harra, care locuiește în Statele Unite.

George Restivan locuiește peste ocean încă din anul 1999 și deține mai multe afaceri în domeniul imobiliar.

Bărbatul are un copil dintr-o relație anterioară. Fosta parteneră de viață a afaceristului s-a stins după trei luni de la nașterea fiului său.

Chiar dacă a trebuit să se confrunte cu situații extrem de dificile pe plan emoțional și nu numai, se pare că bărbatul a fost destul de deschis ideii unei noi relații.

Nu a vrut, însă, să forțeze nimic, ci a lăsat Universul să își facă treaba. Într-o nouă intervenție pentru presa românească, George Restivan a povestit despre începuturile relației cu Adriana Bahmuțeanu.

Pleacă sau nu din țară

Adriana Bahmuțeanu se arată foarte deschisă față de planurile partenerului său. Într-o intervenție televizată, jurnalista a vorbit și despre ce urmează să se întâmple cu nunta oficială a lor.

Momentan, vedeta nu plănuiește să plece din țară. Petrecerea de nuntă o va organiza când vremea va fi mai caldă, iar costurile nu vor fi la fel de scumpe.

„Mai așteptăm până la anul pentru petrecerea de nuntă. Nu vrem să ne vină factura la curent 15.000 de euro. Când o să fie mai cald și mai ieftin. Nu ne grăbim. Nu plec din România, e țara mea.

Mi-a fost greu să stau departe de ea, de prietenii de aici sau de obiceiuri”, a spus Adriana Bahmuțeanu, într-o intervenție la PRO TV, notează playtech.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel