sâmbătă, octombrie 1, 2022

Afinele, efect MINUNE pentru ten. Combate acneea și semnele timpurii de îmbătrânire cu ajutorul acestor fructe!

Există mai multe fructe cu care vă puteți face pielea sănătoasă și strălucitoare. Cu toate acestea, trebuie să știi să le folosești corect pentru a obține maximum de beneficii. Un astfel de fruct care este benefic pentru pielea ta este afinul.

Acest fruct are mai multe vitamine esențiale, minerale și antioxidanți care lucrează pentru a menține pielea sănătoasă.

Te-ar mai interesa: Albă sau negră: ce varietate de sare este mai sănă...

Afinele nu sunt numai bune pentru piele, ci sunt sănătoase și pentru organism. Antioxidanții prezenți în ele ajută la combaterea stresului oxidativ din organism, care poate contribui în continuare la reducerea riscurilor de boli cronice și inflamații cronice.

Afinele, efect MINUNE pentru ten. Combate acneea și semnele timpurii de îmbătrânire cu ajutorul acestor fructe!

Iată care sunt cele mai cunoscute beneficii ale afinelor pentru piele.

1. Afinele ajută la îmbunătățirea circulației. Aceste fructe pot ajuta la îmbunătățirea circulației sângelui în organism, iar circulația sanguină îmbunătățită ajută la combaterea daunelor, la vindecare și reparare.

2. Afinele ajută rănile să se vindece. Afinele au vitaminele C și K care ajută la vindecarea rănilor. Afinele ajută, de asemenea, la combaterea radicalilor liberi din piele, care pot ajuta la menținerea pielii sănătoase.

Te-ar mai interesa: Astăzi este mare sărbătoare pentru creștini. Ce ru...

3. Afinele ajută la producerea de colagen. Colagenul este o proteină care este prezentă în piele și aceasta ajută la conferirea pielii de aspect fin și structurat. Afinele sunt bogate în antociani și vitamina C: ambele ajută la producerea de colagen în piele și ajută la menținerea pielii sănătoase și plinute.

4. Afinele previn semnele imbatranirii. Antioxidanții prezenți în fructe ajută la oprirea daunelor radicalilor liberi, care previne apoi semnele timpurii de îmbătrânire, cum ar fi liniile fine și ridurile.

Te-ar mai interesa: Mineralul esențial pentru buna funcționare a creie...

5, Afinele pot ajuta la acnee. Fructul este bogat în fibre, antioxidanți și alți nutrienți, ceea ce ajută la reducerea inflamațiilor cauzate de acnee.

Multe rețete pentru a vă face propriile măști de față au ingrediente minime și trebuie doar amestecate. Puteți lua pur și simplu afine și adăugați ingrediente precum iaurt simplu, ovăz, miere, ulei de măsline, smântână, aloe vera și suc de lămâie.

Te-ar mai interesa: Schimbări frecvente de dispoziție: 3 deficiențe nu...

Dacă doriți un scrub facial puteti adauga sare, zahar sau bicarbonat de sodiu.

Asigurați-vă că le păstrați majoritatea în frigider și nu pentru foarte mult timp. Majoritatea se păstrează până la o săptămână într-un recipient ermetic.


Mască cu miere de afine

Ingrediente:

 

  • ¼ cană afine
  • 1 lingură miere
  • 1 lingură ulei de măsline

Mod de utilizare

Amestecați toate ingredientele până la omogenizare. Aplicați un strat subțire pe piele și lăsați să acționeze 10 minute. Clătiți cu un prosop umed.

Te-ar mai interesa: Emojiurile, la fel de eficiente ca scalele numeric...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private