Sari la conținut

Ritualul Mariei Dragomiroiu care o menține fără riduri chiar și la 67 de ani

Maria Dragomiroiu
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
Maria Dragomiroiu

Maria Dragomiroiu, una din vocile de aur ale României, recunoscută pentru podoaba capilară, dar și pentru chipul de porțelan a împărtășit ritualul domniei sale de înfrumusețare.

În ciuda stresului zilnic și a orelor târzii la care se culcă, Maria Dragomiroiu se menține într-o formă de invidiat la 67 de ani.

Ritualul de înfrumusețare peste care artista nu trece niciodată

„Eu nu mă culc până nu mă demachiez, spălându-mă cu săpun de casă, altfel machiajul nu se ia, cu demachiant, adică eu nu simt. Având un ten foarte uscat, trebuie să mă dau cu orice fel de alifii, nu neapărat sofisticate, poate să fie și ulei, mă dau cu ulei de cocos, trebuie să fie gras, pentru că altfel mă strânge fața și nu pot să dorm. Am grijă de mine, nu pot să zic că sunt așa de la Dumnezeu, suntem toți la fel, trece vârsta peste noi, dar am grijă. Nu merg la cosmetică, pentru că nu am timp, aș merge, așa că mai fac un masaj, am grijă de fața mea categoric, sunt multe modalități acum.”, a povestit artista într-un interviu pentru Spectacola.

Cum se menține Maria Dragomiroiu?

Marea artistă recunoaște că nu este adepta unui stil de viață sănătos, fiind o gourmandă, însă cântarul este prietenul ei cel mai bun.

„Eu stau cu cântarul lângă mine și nu aștept să se adune zeci de kilograme, ca să nu pot să mai fac nimic. Când ai văzut că a trecut un kilogram, două, maxim trei, gata. Nu se mai poate, trebuie să faci ceva. Eu nu mănânc sănătos, pentru că sunt gurmandă. Mănânc din toate, dar puțin. Dacă astăzi am mâncat, mâine nu mai mănânc, nu nimic, dar trebuie să fac ceva. Ori mănânc brânzeturi sau numai fructe, ori numai carne, ceva care să mă ajute să dau înapoi. Acum am vreo trei kilograme în plus, dar scap eu și de astea, nu mă las.

Stresul nu te ajută. Dacă aș avea și eu o zi într-o lună să stau relaxată, aș fi cea mai fericită. Să nu am nimic de făcut, dar nu se poate. E greu când stai stresat, multă lume se îngrașă în felul ăsta.”, a continuat aceasta.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel